Melis Sezen oduševila fotografijama sa Balija! (FOTO)

Lepa glumica Melis Sezen krenula je stopama svoje koleginice Burcu Ozberk, odnosno čim je završeno snimanje njen serije predahnula je na Baliju. Glumicine objave na Instagramu sa te egzotične destinacije privlače sve više pažnje.

Melis Sezen oduševila fotografijama sa Balija! (FOTO)

Foto Credits: IMDB

Nakon glumice Burcu Ozberk, koja je otišla na egzotično ostrvo čim je serija Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta, doživeo svoje finale, Melis Sezen, glavna glumica serije Sadakatsiz / Neveran, Kanala D, takođe je krenula na odmor, odnosno otišla na Bali.

Do finala Sadakatsiza ostala je još samo jedna epizoda, koja se prati sa velikim interesovanjem. Pripremljena da se oprosti od platna svojom 60. epizodom, TV serija Neveran završiće svoje putovanje epizodom koja će biti emitovana u sredu, 25. maja.

Poznata glumica Melis Sezen takođe je uzela predah na ostrvu Bali u Indoneziji nakon što je završila poslednje snimanje serije. Fotografije glumice, koja je na svom Instagram nalogu podelila zanimljive poze, bile su zapažene i praćene sa dosta komentara i lajkova.

Nove fotografije, odnosno poze glumice, koja je napravila iskorak u karijeri likom Derine u TV seriji Sadakatsiz, očarale su njene fanove.

Melis, koja je pozirala sa svojom asertivnom odećom na tropskom ostrvu, napisala je poruku „Ja sam ćerka reke“.

Evo i jedne od pomenutih objava sa njenog zvaničnog naloga.

View this post on Instagram

A post shared by Melis Sezen (@melisssezen)

NOVO - Mert Yazicioglu u novoj TV seriji?!

By: TV Exposed