Bay Yanlis pravi finale u trenutku kada je prava priča tek počela...

14. epizoda prikazaće veselo raspoloženja Ezgi i Ozgura koji su krenuli na off-road turneju, utonuli u blato i doživeli kampovanje. Postoji još jedan detalj koji su mnogi obožavaoci serije Bay Yanlis čekali nedeljama. Ozgur će zaprositi Ezgi. Velika je šteta što Bay Yanlis pravi finale u trenutku kada je priča tek započela, u vreme kada ...

Bay Yanlis pravi finale u trenutku kada je prava priča tek počela...

14. epizoda prikazaće veselo raspoloženja Ezgi i Ozgura koji su krenuli na off-road turneju, utonuli u blato i doživeli kampovanje.

Postoji još jedan detalj koji su mnogi obožavaoci serije Bay Yanlis čekali nedeljama. Ozgur će zaprositi Ezgi. Velika je šteta što Bay Yanlis pravi finale u trenutku kada je priča tek započela, u vreme kada je publika silno želela da se usredsredi na brak dva lika.

Rad na setu je završen i tim će se poslednji put sastati sa publikom u petak uveče. Ali Bay Yanlis je ostao rana u srcima svojih obožavalaca. Nakon priče u kojoj je započela ljubav Ezgi i Ozgura, usledio je predlog za brak i prihvaćen je. Nastavak srećne priče na žalost nećemo gledati!

Finale serije desilo se na vrlo čudan i iznenadan način. Ovo je još jedna od serija koja se završila razočarenjem za publiku ...

By: TV Exposed

NOVO-Kerem Bursin iz pogleda Hande Ercel