Demet Ozdemir demantovala vesti o novoj romansi i životu u Grčkoj!

Turska glumica Demet Ozdemir kupila je kuću u Atini, glavnom gradu Grčke.

Demet Ozdemir demantovala vesti o novoj romansi i životu u Grčkoj!

Foto Credits: Internet Haber

Dok je glumica privukla pažnju svojim rečima potvrđujući ovu situaciju koja se pojavila početkom leta, o ovom pitanju se mnogo pisalo i u štampi.

Iako su obožavaoci Demet Ozdemir razmišljali o mogućnosti da glumicu sretnu u Grčkoj, ispostavilo se da je ova situacija nerealna. Poznata glumica je u izjavi rekla da nije bilo moguće da napusti Tursku i živi u Grčkoj.

Glumica je dala izjavu o ovom pitanju na pitanje novinara i rekla:

„Da li je tako nešto moguće? Mnogo volim svoju zemlju. Tako nešto nije moguće, ja već radim ovde. Ceo moj društveni krug je ovde, moji poslovi su ovde. To je bila šala. Kada su svi fanovi komentarisali da ću od sada živeti u Grčkoj i da se neću vraćati u Tursku, htela sam da se našalim. Pošto je to bila pisana šala, nije bila dobro shvaćena. Od sada ću biti oprezna.".

Nema momka

Objašnjavajući da u svom privatnom životu nije imala nikoga u ljubavnom smislu i da je stekla nove prijatelje u Grčkoj, glumica je navela da je komunicirala sa mnogim ljudima.

Poznata glumica je izjavila i da ljubavne glasine u štampi nisu tačne i posebno ponovila da u njenom životu nije bilo nikoga.

U štampi se tvrdilo da je poznata turska glumica imala ljubavnu vezu sa grčkim di-džejem Sergiom, a ta ljubav je navedena kao razlog za kupovinu kuće.

Demet Ozdemir, koja je prošle sezone pokazala dobru predstavu na ekranu kao glavna ženska uloga u TV seriji Adim Farah / Zovem se Farah, otišla je na set sa ekipom za snimanje druge sezone serije.

Popularna glumica, koja deli glavnu ulogu sa Enginom Akyurekom, nastaviće da se pojavljuje pred svojim fanovima sa akcijom prepunim likom Farah i u novoj sezoni.

View this post on Instagram

A post shared by Adım Farah (@adimfarahdizi)

NOVO - Gledaćemo dva nova važna lika u novoj sezoni serije Adim Farah / Zovem se Farah

By: TV Exposed