Sevket Coruh u novoj seriji!

Turski glumac Sevket Coruh je prethodne sezone napustio TV seriju Arka Sokaklar, u kojoj je glumio dugi niz godina.

Sevket Coruh u novoj seriji!

Foto Credits: Haberler

Ovo razdvajanje, koje se dogodilo 2022. godine, duboko je uticalo na fanove serije. Videli smo da se poznati glumac fokusirao na pozorišnu delatnost nakon što je napustio projekat u kome je dugo godina učestvovao u liku komesara Mesuta.

Sevket Coruh, koji je glumio u Netflixovoj seriji Sicak Kafa i takođe obradovao svoje fanove u filmu Cakallarla Dans 6, pojavio se na ekranima sa sasvim drugačijim likom u kratkotrajnoj TV seriji Tetikcinin Oglu u 2023. godini

Nakon otprilike godinu dana razdvojenosti, Coruh se ponovo vraća na ekrane.

Sevket Coruh je postao glavni glumac nove serije pod nazivom Korkma Ben Yanindayim | Ne boj se, sa tobom sam, koja će se emitovati na kanalu NOW. Gledaoci znaju da je Fox TV promenila ime u NOW.

U novoj seriji kao porodični čovek Selahatina

Sevket Coruh se sastao sa svojom bivšom suprugom i ćerkinom majkom, Gunay Karacaoglu, u glavnoj ulozi nove serije.

Na ovom mestu da konstatujemo da će serija biti veliko iznenađenje za gledaoce. Obožavaoci koji su godinama gledali Sevketa Coruha kao komesara Mesuta na televiziji pokušaće da se naviknu na lik Selahatina u projektu nove serije.

Sevket Coruh, koji će tumačiti porodičnog čoveka Selahatina, lik koji se teško bori da njegova ćerka Inci postane lekar, čini se da će izazivati različite emocije kod publike.

View this post on Instagram

A post shared by sevketcoruh (@sevketcoruh)

NOVO - Eren Oren se vraća na TV ekrane novom ulogom

By: TV Exposed