Deset miliona za seriju Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana

Serija Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana nastavlja da privlači pažnju. Serija je najavljena kao najskuplji projekat u istoriji turskih TV serija.

Deset miliona za seriju Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana

Foto Credits: IMDB

Utisci oko serije Barbaroslar Akdenizin Kilici su podeljeni. Serija je najavljena kao zaista sjajan projekat sa uzbudljivim pomorskim scenama i velikim budžetom. Gledanost projekta je dobra, ali ništa više od toga. Rejting u Turskoj je visok, ali ne onoliko koliko su se kreatori projekta nadali. Podsećamo, serija se emituje na državnom televizijskom kanalu TRT 1.

Ipak, interesovanje za ovaj projekat ne jenjava. U prilog tome govore i najnovije brojke sa Youtube-a. Serija je ostvarila mali rekord kada je reč o pregledima. Prva epizoda serije Barbaroslar Akdenizin Kilici / Barbarosa Mač Mediterana  je pregledana deset miliona puta na Youtube. S obzirom da od premijere serije nije prošlo mnogo vremena, ovo je zaista brojka za svaki respekt.

Kada je reč o samom projektu, promenjen je i tim scenarista i svi se nadaju da će nove epizode dodatno podići interesovanje publike za ovaj projekat.

NOVO - Serija Saygi / Poštovanje dobija treću sezonu!

 By: Milt-TV Exposed