Demet Ozdemir otkrila šta bi bila da nije glumica!

Demet Ozdemir, koja je ponovo očarala svoje fanove serijom Dunyayla Benim Aramda / Između sveta i mene, na Disney plus, takođe je počela da radi na novoj seriji pod nazivom Benim Adim Farah / Zovem se Farah.

Demet Ozdemir otkrila šta bi bila da nije glumica!

Foto Credits: RiriNano

Od kada je njeno partnerstvo sa Enginom Akyurekom došlo do izražaja, obožavaoci glumice su veoma uzbuđeni. Očekuje se da će nova serija pod nazivom Benim Adim Farah / Zovem se Farah biti jedan od najvažnijih projekata 2023. godine. Oni koji su uzbuđeni zbog partnerstva Demet Ozdemir i Engina Akyureka takođe žele da serija počne što pre.

Pedantno pripremljen projekat je dugo bio na dnevnom redu sa imenom Asli Enver. Međutim, nakon što je Enver zatrudnela i dala ostavku na ulogu, Demet Ozdemir je imala priliku da postane glavna glumica. Njeni obožavaoci žele da se snimi i nova sezona serije Dunyayla Benim Aramda i raduju se lansiranju projekta Benim Adim Farah na TV ekranima Fox TV-a.

Demet Ozdemir, s druge strane, nastavlja da povećava svoju popularnost iz dana u dan. U razgovoru za časopis, poznata glumica je dala važne podatke o sebi. Izrazivši da nije osoba koja sve planira, glumica je izjavila da je stvar bez koje nikada ne bi mogla da izadje iz kuće njena torba. Glumica, koja ne voli smirenost, voli adrenalin. Serija pod nazivom Benim Adim Farah takođe će biti produkcija puna adrenalina.

Ozdemir će predstaviti priču o zanimljivoj ženi koja čisti mesta krivičnih dela mafije zbog plaćanja troškova lečenja svog sina. Glumica je našla ulogu koju je tražila kao ljubitelj adrenalina. Da je njen život film, glumica kaže da bi ovaj film nazvala „Nikad ne prestani da sanjaš“. Da nije glumica, Demet Ozdemir misli da bi verovatno bila psiholog. Izrazivši da se u njenom odevanju ističe sport, glumica je veoma srećna što je u braku.

NOVO - Zvanično – Afra Saracoglu i Mert Yazicioglu su raskinuli

By: TV Exposed