Serije Magarsus i Bezhat C privlače sve veće interesovanje

Prva epizoda nove turske serije Magarsus Blu TV-a biće emitovana 10. avgusta.

Serije Magarsus i Bezhat C privlače sve veće interesovanje

Foto Credits: Haberler

Serija Magarsus, u kojoj glume Berkay Ates, Caglar Ertugrul i Merve Dizdar, učiniće da publika doživi različite emocije kroz impresivnu priču o porodici koja se bavi trgovinom citrusa.

Digitalna platforma Blu TV, koja je počela da emituje program 2016. godine, ostvarila je veliki napredak u tom procesu. Jedan od projekata koji je platformu istakao je to što je posle mnogo godina vratio seriju Behzat C na dnevni red.

Činjenica da je počela i druga sezona projekta Behzat C, naterala je obožavaoce serije da ponovo obrate pažnju na nju. Erdal Besikcioglu i njegovi saradnici nastavljaju da rade na setu za novu sezonu serije Behzat C, a publika doživljava uzbuđenje zbog nove sezone.

Veliki rast BluTV-a

Izvršna direktorka BluTV-a Deniz Samaz Oflaz saopštila je da su postigli veliki uspeh u odnosu na prvu polovinu 2022. godine i da su ostvarili rast od 125% u prometu i 62% u pretplati.

Na platformi, gde su digitalne serije izazvale veliku pažnju, emitovane su i važne serije poput Sifir Bir, Sokagin Cocuklari, Bozkir i Saygi.

Govoreći o svojim planovima za budućnost, Deniz Samaz Oflaz je rekla:

„Uzbuđeni smo zbog serije Magarsus, koji će početi da se emituje 10. avgusta, i projekta Behzat C, čija je druga sezona na snimanju.”.

View this post on Instagram

A post shared by BluTV (@blutv)

NOVO - Kerem Bursin je zapalio društvene mreže!

By: TV Exposed