Kerem Bursin je zapalio društvene mreže!

Prva epizoda turske serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, u kojoj glavne uloge igraju Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan, emitovana je u četvrtak, 6. jula.

Kerem Bursin je zapalio društvene mreže!

Foto Credits: IMDB

Veliku pažnju privukla je serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše koju su obožavaoci Kerema Bursina željno iščekivali ne toliko u Turskoj, koliko u mnogim drugim zemljama sveta. U okruženju društvenih mreža, više od 250 hiljada tvitova je podeljeno koristeći naziv serije kao hashtag, čak i samo na Tviteru.

Hiljade akcija je takođe napravljeno sa oznakom Kerem Bursin. Primećeno je da je vladalo veliko interesovanje za video koji se deli o seriji Ya Caok Seversen na Youtube-u. Podrška fanova Kerema Bursina projektu Ya Cok Seversen na društvenim mrežama emitovanjem različitih scena vezanih za seriju takođe je učinila da seriju primeti široka publika.

Čini se da je veoma važan proces u pogledu istorije turskih TV serija da je TV serija Ako voliš previše dobila tako veliki odziv u okruženju društvenih mreža, gde više obožavalaca turskih TV serija u inostranstvu nego domaćih, stvaraju veliki talas interakcije. To je vidljivo i u samom rejtingu. Brojke gledanosti prve epizode nisu bile impresivne, ali je zbog toga interesovanje na mrežama iz drugih zemalja eksplodiralo.

Ne bi bilo pogrešno reći da je velika ljubav Kerema Bursina prema svojim fanovima u korenu čitavog ovog talasa interakcije, kao i njihova ljubav prema glumcu.

Biće otkrivena Leylina prevara

Druga epizoda ove TV serije, u kojoj glavne uloge igraju Kerem Bursin i Hafsanur Sancaktutan, biće emitovana 13. jula.

Deljen je trejler 2. epizode ​​serije! Leylina laž je otkrivena! Ateš, koji dolazi u kuću svog oca, nailazi na iznenađenje.

Ateš, koja Leylu vidi kao starateljicu dece, ne smatra tako nešto mogućim. Leylina laž se otkriva pre nego što bude prekasno. Kada prava dadilja dece dođe kući, Leyla mora da se suoči sa Atešom.

Serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše je na Kanalu D u četvrtak u 20.00!

NOVO - (Ne)očekivani rejting prve epizode serije Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

By: TV Exposed