Potvrđene su letnje turske serije Vermem Seni Ellere, Neseli Gunler i Donence

Letnje turske TV serije se uveliko pripremaju. Svaki televizijski kanal priprema svoje adute za leto, a mi vam donosimo vesti o nekoliko novih projekata koji su potvrđeni i o kojima se znaju neke informacije.

Potvrđene su letnje turske serije Vermem Seni Ellere, Neseli Gunler i Donence

Foto Credits: Haberler

Jedna od novih letnjih serija je Vermem Seni Ellere / Ne dam te nikom. U pitanju je projekat koji priprema kompanija AKN film koji će biti emitovan na kanalu ATV TV. Na poziciji režisera će biti Ali Balci. Glavne uloge u ovoj novoj turskoj seriji koja će biti emitovana tokom leta tumačiće Emre Bey i Buse Meral.

Turski nacionalni TV kanal TRT1 će uskoro emitovati seriju pod nazivom Neseli Gunler / Srećni dani. U pitanju je serija koja će biti emitovana tokom leta, a u kojoj će glavne uloge tumačiti Sebnem Bozoklu i Tolga Tekin. Sebnem će tumačiti lik žene koja je napustila medinsku školu, udala se i rodila decu i sada godinama kasnije se vraća u školu. Tolga Tekin će glumiti njenog suprugu Mustafu. Snimanje ove nove turske TV serije počeće krajem maja u Istanbulu. U pitanju je jedan od tri projekta koji će biti emitovani ovog leta na TRT1.

Donence na Kanalu D

Uz to, Kanal D uveliko radi na svom projektu. U pitanju je serija pod nazivom Donence. Glumačka ekipa ove turske serije se sastoji od sledećih glumaca- tu su Sumeyye Aydogan, Caner Topcu i Emre Kinay. Pored njih ulogu u seriji će imati i Atakan Hosgoren. Snimanje ove serije će biti u mestu Foca.

O svim ovim ali i svim drugim novim letnjim turskim TV serijama biće mnogo više informacija na našem portalu u narednim danima i mesecima.

Hvala što nas pratite.

View this post on Instagram

A post shared by Caner Topçu (@canrtopcu)

NOVO - Ozge Torer - Svidja mi se hrabrost Bale Hatun!

By: TV Exposed