Selahattin Pasali biranim rečima o Merve Dizdar

Da li znate da su Merve Dizdar i Selahattin Pasali, koji zajedno glume u TV seriji Omer, u prošlosti delili veoma poseban period zajedno? Oboje glumaca su bili u bliskom kontaktu jedno sa drugim kada su prvi put započeli karijeru i niko ih nije poznavao.

Selahattin Pasali biranim rečima o Merve Dizdar

Foto Credits: haber7

Serija Omer je jedna od najuspešnijih produkcija ove sezone, a među akterima ovog uspeha su i dvoje glumaca, Merve Dizdar i Selahattin Pasali.

Priznanje Merve Dizdar za 'najbolju glumicu' na Filmskom festivalu u Kanu jedna je od najtoplijih tema u poslednjem periodu.

Da li ste znali da je Selahattin Pasali bio pomoćnik Merve Dizdar u prvom periodu kada su radili samo u pozorištu i bili radnici na sceni? Imajući priču o uspehu koja je počela od nule, ovo dvoje glumaca sada zajedno glume u najuticajnijoj seriji sezone, poput projekta Omer.

Asistent Merve u pozorištu

Selahattin Pasali impresionira sve svojim neverovatnim prodorom u karijeri. Glumac je objasnio detalje svoje privatne komunikacije sa Merve Dizdar. Pasali je rekao:

„To niko ne zna, ja sam bio asistent Merve Dizdar u pozorištu, poznavao sam je davno. Velika je čast što je došla do današnjeg dana, brisao sam mesto na kojoj je igrala u dvorani i veoma sam ponosan. Imam prelepu priču da ispričam svojoj ćerki ovde.”.

Kao što vidimo, Selahattin Pasali je neko ko je upoznao Merve Dizdar davno, delio veoma posebne trenutke zajedno i mislio da je to dobra priča za ispričati svojoj ćerki. Rekavši da sebe vidi kao veoma srećnog što ima takvu prošlost sa Merve Dizdar, Selahattin Pasali je izrazio svoja osećanja sledećim rečima:

„Veoma sam srećan što je imam u životu, što igram sa njom i što je poznajem, inače, Merve je imala početak od nule. Merve i ja nismo imali ništa u životu, veoma je vredno za nas što oboje dolazimo od nule.”.

View this post on Instagram

A post shared by Merve Dizdar (@mervedizdar)

NOVO - Buse Meral i Emre Bey o svojim likovima iz serije Vermem Seni Ellere

By: TV Exposed