Ozge Torer - Svidja mi se hrabrost Bale Hatun!

Ozge Torer, koji je igrala lik po imenu Bala Hatuna u TV seriji Kurulus Osman, jedno je od najvažnijih imena u priči već 4 sezone.

Ozge Torer - Svidja mi se hrabrost Bale Hatun!

Foto Credits: Internet Haber

Ozge Torer, koja je prvi put bila pred kamerama za ovu seriju, skoro da na set gleda kao na školu. Projekat Kurulus Osman se takođe procenjuje kao prilika da u njemu Ozge ima mogućnosti da bude zajedno sa glumcima koji imaju važna iskustva sa scenama punim akcije i impresivnom glumačkom postavom.

Izražavajući svoja osećanja o periodu kada je otišla na prvi intervju za TV seriju Kurulus Osman, glumica je rekla:

„Postojala su dva osećanja kojih se jasno sećam, prvo je bila anksioznost, pitala sam se da li mogu da je prevaziđem. Drugo, imao sam slatku sreću s jedne strane, bila sam sigurna da će se to dogoditi. Možemo to nazvati i nadom. Kada se to dogodilo, počela sam da radim srećna, ali još uvek nisam verovala u sve to.”.

Glumica se najviše divi hrabrosti njenog lika. Torer je na tu temu izjavila:

„Pre svega, sviđa mi se Balina hrabrost. Ona ima mračnu stranu. Ratnički aspekt, jak ženski aspekt. Osim toga, ona je iz veoma slatkog kraja, ima nevinost i dobre namere. Postoji strana koja želi da priđe ljudima sa dobrog mesta.“.

Omiljena izreka

Izražavajući omiljenu izreku lika Bale, glumica je rekla da voli stih „Bog je sa strpljivim“ i da izraz koristi u svakodnevnom životu.

Kurulus Osman je serija koja je snimljena uz mnogo truda. Jedno od neizostavnih pitanja u takvoj produkciji je da se glumci čvrsto drže projekta. Ozge Torer je takođe skrenula pažnju na to i rekla:

„To je takav posao da svi moraju biti organizovani. Svi smo mi redovni. Nije bilo odlaganja osim ako nije bilo hitno. Ja sam najhrabrija, želim sve da uradim odmah.”.

NOVO - Akin Akinozu drži vrh popularnosti na mrežama

By: TV Exposed