Akin Akinozu drži vrh popularnosti na mrežama

Novi rezultati su se pojavili u najpopularnijim istraživanjima kada su u pitanju turski muški glumci na društvenim mrežama.

Akin Akinozu drži vrh popularnosti na mrežama

Foto Credits: IMDB

U istraživanju koje je sprovela Adba TV za nedelju od 26. aprila do 2. maja, vidimo da je Akin Akinozu bio prvi. Glumac, koji je pred publiku izašao sa svojom osvetničkom pričom pod nazivom Tuzak / Klopka, ovu sezonu proveo je na ekranu tv8 uz seriju od 26 epizoda.

Akin Akinozu, koji je imao dobro partnerstvo sa Bensu Soral, bio je veoma zadovoljan što je serija privukla veliku pažnju u inostranstvu. Uprkos niskoj gledanosti u Turskoj, serija Tuzak, koja je opstala do kraja sezone uz interesovanje gledalaca u inostranstvu, sada je postala jedna od turskih serija koju preferiraju emiteri u mnogim zemljama.

Na drugom mestu liste najpopularnijih turskih muških glumaca, Engin Akyurek, vodeći glumac TV serije Adim Farah / Zovem se Farah, koja privlači veliku pažnju u inostranstvu i čija je gledanost u sredini u  Turskoj. Akyurek, koji već dugi niz godina utiče na publiku u mnogim zemljama sveta serijom Kara Par Ask / Ljubav crnog novca, potom je snažno nastupio sa projektom Sefirin Kizi.

Dobri rezultati za Demira, Ceyhana, Ustu, Sabana i Unalmisa

Popularnost Merta Ramazana Demira, koji je postao jedno od uspešnih imena petkom uveče sa TV serijom Yali Capkini, nastavlja se brzo.

Halil Ibrahim Ceyhan, koji je uspešno nastupio u seriji Emanet, takođe je vredan divljenja u svom uspehu na društvenim mrežama.

Na listi najpopularnijih muških glumaca našli su se i Alp Navruz, Recep Usta, Ertan Saban, Murat Unalmis i Haktan Zavlak. Evo i kompletne liste kada su u pitanju turski glumci.

View this post on Instagram

A post shared by adba tv (@adbatv)

NOVO - Su Burcu Yazgi Coskun otkrila koja serija je bila prekretnica u njenoj karijeri!

By: TV Exposed