Važna promena u seriji Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

Serija Ya Cok Seversen / Ako voliš previše i dalje bije bitku za opstanak. Rejting je sve lošiji ali nije sve tako crno.

Važna promena u seriji Ya Cok Seversen / Ako voliš previše

Foto Credits: DiziCentral

Ya Cok Seversen / Ako voliš previše je letnji projekat koji je u glavnim ulogama okupio Kerema Bursina i Hafsanur Sancaktutan. Rejting nažalost pada iz epizode u epizodu, ali je inostrana prodaja veoma dobra. Takođe, interakcije na društvenim mrežama su milionske i to sigurno utiče na sudbinu ove turske serije.

Ipak, jasno je da ne ide sve dobro, s obzirom da gledanost pada. Da bi pokušali da reše taj problem i sticajem drugih okolnosti, ljudi zaduženi za seriju su preduzeli konkretne korake. Promenjen je reditelj ove turske TV serije.

Važna promena dogodila se u seriji Kanala D Ya Cok Seversen, koju producirao Ay Yapim, a producira je Kerem Catay.

Promena reditelja

Ali Bilgin je bio generalni reditelj serije serije. Beste Sultan Kasapogullari je takođe sedeo u rediteljskoj fotelji. Ova dva imena su zaduženi i za seriju Yargi / Presuda.

Njihov zadatak je bio da pokrenu projekat Ya Cok Seversen ovog leta. Međutim, samo nekoliko dana pre početka snimanja treće sezone serije Yargi, Ali Bilgin i Beste Sultan Kasapogullari su se oprostili od serije Ya Cok Seversen.

Zamenio ih je reditelj Ali Balci kada je projekat Vermem Seni Ellere, emitovan na ATV-u, došao u finale. Balci je ranije radio sa Keremom Bursinom na projektima Gunesi Beklerken i Aynen Aynen.

Ostaje da vidimo da li će promena reditelja uticati na sam projekat.

NOVO - Hande Ercel ponovo na setu serije Iki Yabanci / Dva stranca

By: TV Exposed