Hande Ercel emotivna zbog donacija dece

Turska glumica Hande Ercel započela je 2023. godinu uzbuđenjem zbog nove TV serije pod nazivom Iki Yabanci / Dva stranca.

Hande Ercel emotivna zbog donacija dece

Foto Credits: Haberturk

Glumica, koja se u ovom projektu srela sa Burakom Denizom, sa kojim se ranije pojavila pred kamerama u drugoj seriji, oduševila je i svoje fanove. Nakon romantične TV serije pod nazivom Sen Cal Kapimi, u vreme kada se očekivalo da će glumica početi da snima seriju, čiji se novi projekat dugo iščekivao, 2 velika zemljotresa u Kahramanmaraš je istog dana promenio sve.

Hande Ercel je odmah počela da pruža pomoć nakon ove katastrofe. Glumica, koja je obezbedila da se poruke pogođenih zemljotresom prenesu širokim masama i vlastima putem društvenih mreža, takođe je otišla u centar za prikupljanje pomoći u opštini Šišli i tamo podržala pakovanje zaliha. Ercel, koja je donirala finansijska sredstva, takođe je učestvovala u donatorskoj kampanji koju su zajednički organizovali mnogi televizijski kanali.

Veliko srce u malim srcima

U ovoj kampanji, Hande, koja je zajedno sa Burakom Denizom odgovarala na pozive donatora, podelila je na svom nalogu na društvenim mrežama događaje koji su je u tom trenutku pogodili.

Obožavaoci koji su videli deljenje poznate glumice skrenuli su pažnju na ljubav u srcima dece koja su donirala izgovaranjem „anđeoska srca“. Hande Ercel je ovim rečima izrazila jedinstvo i solidarnost cele Turske, od dece do staraca:

„Nisam imala priliku da to podelim sinoć zbog intenziteta emitovanja, ali sam samo želela da ostane sa mnom. Mnogo dece, koja su imala veliko srce u svojim malim srcima, zvala su me. Prelepa 11-godišnja Yusra, koja je razbila kasicu prasicu i donirala, i koja se bori sa leukemijom, donirala je iz budžeta namenjenog za njeno lečenje. A 17. februara 2016, jedanaestogodišnji sin jednog od naših mučenika Ugura Fetiha Ozdemira donirao je svoju penziju. Ljubim ruke tvojim roditeljima koji su te vaspitali, šaljem svoju ljubav. Želela sam da ostane ovde, znaš.”.

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

NOVO - Can Yaman potvrdio da već neko vreme snima novu seriju

By: TV Exposed