Asena Girisken je opreznija i promišljenija od njenog lika iz serije Aldatmak

U TV seriji Aldatmak / Obmana, koja se emitovala četvrtkom uveče i koja je imala uspešnu sezonu, pojavljuju se iskusna imena kao što su Vahide Percin, Mustafa Ugurlu i Ercan Kesal.

Asena Girisken je opreznija i promišljenija od njenog lika iz serije Aldatmak

Foto Credits: IMDB

Asena Girisken, jedna od mladih glumaca je u priči sa likom Yesim. Glumica se takođe suočila sa procesom transformacije iz dobre žene u loš ženski lik u priči.

Mlada Asena Girisken, koja je iznenadila publiku ovom transformacijom u seriji Aldatmak, rekla je da nema sličnosti između nje i lika Yesim.

Glumica je rekla:

Možda sam malo ljuta na Yesim.”. Ističući da je njen lik u seriji neko ko se ponaša bez razmišljanja, glumica je rekla da ima suprotnu ličnost.

Razmišlja o svojim postupcima

Asena Girisken je istakla da ima oprezniju i promišljeniju ličnost od lika u projektu Aldatmak, kojeg tumači, rekavši: „Ja delujem tako što mnogo razmišljam.“.

Imajući uspešnu sezonu, Girisken je takođe uspela da svoje ime učini poznatim širokoj publici zahvaljujući ovom projektu i liku koji tumači.

Asena je rekla da su na nju uticale sve koleginice na snimanju serije, ali Vahide Percin ju je impresionirala više od bilo koga drugog.

Asena Girisken je objasnila da se takođe okrenula drugom polju rekavši: „Pišem scenarije, ali kada imam dobre priče u mislima, pokušavam da napišem nešto.”. Girisken se zahvalila svima koji su pokazali interesovanje za nju i dali veoma dobre komentare o njoj.

 Glumica je izjavila da će biti zanimljivih događaja u seriji Aldatmak / Obmana rekavši: „Ostanite sa nama, biće veoma zbunjujuće.”.

NOVO - Sahan Gokbakar uskoro u novoj seriji

By: TV Exposed