Demet Ozdemir oduševila mnoge novom haljinom (FOTO)

Dok se partnerstvo Demet Ozdemir i Engina Akyureka u novoj seriji željno iščekuje, dvoje glumaca su nedavno prisustvovali ceremoniji dodele nagrada koja je održana u Saudijskoj Arabiji.

Demet Ozdemir oduševila mnoge novom haljinom (FOTO)

Foto Credits: Haberturk

Dvoje glumaca koji su prvi put zajedno prisustvovali ceremoniji dodele nagrada i zajedno otišli ​​na ceremoniju pre emitovanja serije, izazvali su trenutke koji su uzbudili tamošnje fanove. Demet i Engin dočekani su vriskom u zemlji u kojoj su svojim dramama stekli brojne obožavaoce! Kada su izašli iz vozila kojim su došli u prostor za ceremoniju, njihovi fanovi počieli su uzbuđeno da ih dovikuju, od trenutka kada su videli omiljene glumce do samog kraja. Inače, pored ovog velikog interesovanja, priprema Demet Ozdemir za ceremoniju se vidi i na slikama i u objavama koje je postavila.

Glumica je oduševila svojom dugom, lepršavom haljinom sa prorezima. Demet je za veče, gde su bili počasni gosti, došla u satenskoj haljini bez naramenica koju je dizajnirala Zuleyha Kuru. Njeni obožavaoci, koji je pomno prate, znaju da gotovo u svakoj večernjoj haljini obraća pažnju na detalje o džepovima. Ni u ovoj odeći nisu zaboravljeni džepovi…

Videlo se da je Demet Ozdemir oduševljena haljinom, koliko i njeni fanovi, sa objavama koje je objavila nakon ceremonije dodele nagrada. Glumica je na svom Instagram nalogu podelila mnoge poze snimljene sa istom odećom. Glumicini fanovi su u komentarima naveli da im se dopala njena odeća i da joj je odlično pristaje. Inače, pažnju su privukle i cipele sa visokom potpeticom Demet Ozdemir koje je nosila ispod haljine!

NOVO - Lik Dilin Doger u seriji O Kiz / Ta devojka postaje sve značajniji

By: TV Exposed