Ask Mantik Intikam – romantična komedija o kojoj se najviše pričalo 2022. godine

Serija Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta koja je počela u junu 2021. godine, završena je istog meseca 2022.

Ask Mantik Intikam – romantična komedija o kojoj se najviše pričalo 2022. godine

Foto Credits: DiziCentral

Burcu Ozberk i Ilhan Sen su bili u glavnim ulogama u seriji od 42 epizode. Burak Yoruk i Melisa Dongel takođe su igrali zapažene uloge u TV seriji Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta koja je prikazana na Fox TV-u.  Dvoje glumaca su se mesecima pre finala oprostila od serije.

Serija Ask Mantik Intikam koju potpisuje No Dokuz Productions adaptirana je iz južnokorejske produkcije Cunning Single Lady, ostala je jedna od popularnih romantičnih komedijskih produkcija na ekranu. Međutim, projekat je uklonjen sa ekrana pošto su ocene postepeno opadale. Međutim, i partnerstvo Burcu Ozberk i Ilhana Sena i serija su postali jedna od nezaboravnih romantičnih komedija publike.

Među romantičnim komedijama emitovanim 2022. bilo je i onih koje su se za kratko vreme oprostile od platna. One koji zadovolje gledanost romantičnih humorističnih serijala, koji uglavnom počinju u letnjoj sezoni, nastavljaju svojim putem i u novoj sezoni. Ipak, nije isključeno i obično i bude slučaj da se donese konačna odluka sa njihovim padom pred jakom konkurencijom u novoj sezoni.

Među 10 najboljih romantičnih humorističnih serija koje su obeležile 2022. godinu, Somera, jedna od platformi koja privlači pažnju svojom analizom društvenih medija, otkriva da je serija o kojoj se na društvenim mrežama najviše govorilo projekat Ask Mantik Intikam / Ljubav, logika, osveta. Evo i cele liste.

View this post on Instagram

A post shared by Somera (@someratr)

NOVO - Glumci turske serije Dokuz Oguz / Devet sinova su prošli posebnu obuku

By: TV Exposed