Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo i dalje privlači pažnju

Ostale su još dve epizode ​​do finala turske serije Veda Mektubu / Oproštajno pismo, koja se sa publikom sastaje ponedeljkom uveče na ekranu Kanala D.

Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo i dalje privlači pažnju

Foto Credits: RiriNano

Stižu informacije da će se serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo oprostiti od publike 24. epizodom.

Serija, čija je 22. epizoda emitovana u ponedeljak, dobila je dobru gledanost i završila dan na drugom mestu u svim grupama publike.

Turska TV serija Veda Mektubu, koja je iza sebe ostavila projekat Ruhun Duymaz / Tvoja duša ne čuje, jedno od ambicioznih ostvarenja sezone, kao i seriju Uvey Anne / Maćeha, za koju je takođe odlučeno da se uskoro završi, postala je istaknuti projekat TV serije u konkurenciji u ponedeljak.

Radoznalost za preostale epizode

TV serija Kanala D Veda Mektubu / Oproštajno pismo, koju je producirala kompanija Most Production, a na poziciji producenta je Gul Oguz, bila je dobro gledana sa svojom novom epizodom.

Sa Nurgul Yesilcay, Selimom Bayraktarom, Rabiom Soyturk, Emreom Kivilcimom i Bennu Yildirimlar u glavnim ulogama, serija je svojom 22. epizodom osvojila priznanje publike.

Priča polako dolazi do kraja za projekat Veda Mektubu, koji je osvojio priznanje svojom dirljivom pričom kao i bogatom glumačkom postavom.

Publika je takođe veoma radoznala šta će se desiti do kraja, a možemo reći da je serija opstala sa svojom snažnom pričom do sada. Naravno, i glumački nastupi su veoma impresionirali publiku.

NOVO - Ozge Ozpirincci se vraća na TV ekrane

By: TV Exposed