Serija Sefirin Kizi | Ambasadorova Kći na meti kritika

Popularna serija Show TV-a, Sefirin Kizi, će uskoro da se ponovo susretne sa svojim fanovima u novoj sezoni. Objavljeni su prvi trejleri iz druge sezone ove serije. Možemo reći da je interesovanje i dalje veliko i milioni gledalaca, kako iz Turske tako i iz inostranstva, su u iščekivanju nastavka ovog projekta. Trejler za novu sezonu ...

Serija Sefirin Kizi | Ambasadorova Kći na meti kritika

Popularna serija Show TV-a, Sefirin Kizi, će uskoro da se ponovo susretne sa svojim fanovima u novoj sezoni. Objavljeni su prvi trejleri iz druge sezone ove serije.

Možemo reći da je interesovanje i dalje veliko i milioni gledalaca, kako iz Turske tako i iz inostranstva, su u iščekivanju nastavka ovog projekta. Trejler za novu sezonu serije Ambasadorova Kći zauzeo je drugo mesto na trendingu na Youtube u Turskoj. Veliki broj pregleda, komentara i 30 hiljada lajkova razlog su ovog uspeha. Međutim, pored velikog broja lajkova, novi trejler je izazvao veliki broj kritika. Mnogi kritikuju da Sancar, koji je oženjen, još uvek juri Nare, a tu je još nekoliko kritika za ono što je najavljeno da će biti radnja nove sezone.

Čini se da je video najava prekratka, i da ne otkriva mnogo, pa bi za pravu sliku i predstavu o svemu trebalo sačekati nekoliko epizoda. Do tada, pogledajte i sami video najavu sa prevodom koji vam je obezbedio Movtex tim, i dajte sami svoju procenu.

By: TV Exposed