Serija Senden Daha Guzel i dalje muči muku sa rejtingom

Turska TV serija Senden Daha Guzel jedna je od onih koje su počele ovog leta. Serija je uspela da ostvari pristojan rejting, ali i dalje se vrti oko sličnih brojki.

Serija Senden Daha Guzel i dalje muči muku sa rejtingom

Foto Credits: IMDB

Senden Daha Guzel / Lepša od tebe je TV serija koja je privukla dosta pažnje od samog početka emitovanja. Stiče se utisak da je podrška za ovaj projekat na društvenim mrežama zaista jaka, ali gledanost nikako da se popravi. Tačnije, rejting stalno varira. Tako je bilo i juče, u novoj, 11. po redu epizodi. Nova epizoda je donela porast u total kategoriji rejtinga za 0.22, pa je rejting juče iznosio 3.49. Međutim u AB kategoriji zabeležen je pad i to ne mali. Epizoda 11 je ostvarila brojku od svega 2.11 u novoj epizodi, što je za 0.73 manje od prošle! U ABC1 rejting je iznosio 2.65, odnosno 0.18 niže nego u epizodi 10. Brojke koje zaista mogu da zabrinu sve ljubitelje ove TV serije.

Juče je emitovana i 9. epizoda serije Balkan Ninnisi / Balkanska uspavanka. Ovaj projekat je u startu pobrao simpatije, ali je rejting u padu. Tako je bilo i juče, pa je pad zabeležen u sve tri kategorije. U total kategoriji ostvaren je rezultat od tačno 2.00, što je 0.03 manje nego u prethodnoj. U AB kategoriji brojka je iznosila 1.73, odnosno 0.36 manje nego u epizodi 8. U ABC je rejting nove epizode bio 2.08, tj. 0.12 manje nego u prošloj.

Ukoliko nastave sa ovim brojakama zaista su male šanse da serije budu nastavljene u novoj sezoni...

NOVO - Kakva nas iznenađenja očekuju u novoj sezoni turske serije Camdaki Kiz?!

By: TV Exposed