Kakva nas iznenađenja očekuju u novoj sezoni turske serije Camdaki Kiz?!

Serija Kanala D, Camdaki Kiz u produkciji OGM Pictures, ušla je u finale druge sezone svojom 47. epizodom. Navodi se da će ova serija, koja se sprema za novu sezonu, doći sa epizodama koje će sve ostaviti bez daha.

Kakva nas iznenađenja očekuju u novoj sezoni turske serije Camdaki Kiz?!

Foto Credits: IMDB

Vest da publiku serije Camdaki Kiz očekuju velika iznenađenja u novoj sezoni stigla je od Selme Ergec, glumice serije. Glumica, koja uspešno tumači lik Selen u ovoj TV seriji, odgovorila je na pitanja novinara.

Selma Ergec je rekla da je njen odmor završen i da će uskoro biti na snimanju nove sezone TV serije Camdaki Kiz, a da publiku u novoj sezoni očekuju velika iznenađenja. Međutim, uspešna glumica nije odala tajnu kakva su to iznenađenja.

Finale sezone ove TV serije, adaptirane po istoimenom romanu Gulseren Budayioglu, koji govori o stvarnoj životnoj priči, i koji je u vrhu gledanosti sa svakom epizodom koja dođe na ekran, ostavio je traga u četvrtak uveče kao i neki momenti koji su držali uzbuđenje publike na vrhuncu.

U seriji, koja se oprostila od prošle sezone veličanstvenom epizodom, Nalan, koja je saznala da je Cana trudna, dovela ju je u vilu da se suoči sa Sedatom, ali ipak nije mogla da otkrije istinu. Finale sezone ove turske serije obeležilo je ono što se dogodilo između Nalan i Hayrija. Šta će se dešavati u novoj sezoni u seriji, koja je u finale došla do konvergencije para, već je bilo kuriozitet.

U novoj sezoni serije Camdaki Kiz, očekuje se da priča preuzme sledeću fazu. U sledećoj fazi, Nalan, koju igra Burcu Biricik, ostaviće svoj bogat i slavan život iza sebe i početi da živi sa svojim šoferom Hayrijem.

NOVO - Kraljica posetila snimanje serije Kurulus Osman!

By: TV Exposed