Kraljica posetila snimanje serije Kurulus Osman!

Istorijska TV serija Kurulus Osman, najbolje gledana serija ATV-a, biće prikazana u septembru sa svojom četvrtom sezonom. Pre nekoliko dana na snimanju ove turske serije, koja je počela snimanje za novu sezonu, bio je veoma važan posetilac.

Kraljica posetila snimanje serije Kurulus Osman!

Foto Credits: RiriNano

Serija Kurulus Osman, u kojoj je Burak Ozcivit imao i ima veliki uspeh u liku Osman-bega, počela je da se snima četvrtu sezonu. Nastavljajući rad punom parom za novu sezonu, ekipa je nedavno ugostila veoma značajnog gosta na setu.

Delegacija iz Malezije koju su činili kraljica Malezije Tunku Azizah Aminah Maimunah Iskandariah, princeza Afzan Aminah, Jihan Azizah i drugi zvaničnici posetili su set TV serije Kurulus Osman u produkciji Bozdag Filma. Kraljica Aziza, koja je boravila na setu i upoznala se sa glumcima, rekla je da je sa divljenjem gledala serije Bozkir Arslani Celaledin Harzemsah i Destan / Legenda, a posebno projekat Kurulus Osman, a ekipa je čestitala Bozdag filmu, producentu ovih serija.

Izražavajući svoje divljenje filmskom platou Bozdag, kraljica Aziza je rekla:

„Vi predajete istoriju, radujem se svakoj epizodi vaše TV serije, ne propuštam nijednu. Radujem se novim epizodama.“.

Producent Mehmet Bozdag i glumci TV serije predstavili su kraljici Azizi kostime, bodeže, turkmenske kape za glavu i ručno rađene proizvode specijalnog dizajna HAR Sanat.

Još jedna važna i lepa poseta na setu ove popularne turske istorijske serije.

NOVO - Kraj za seriju Aziz!

By: TV Exposed