Enis Arikan je sjajan i u dramskoj ulozi

Enis Arikan, koji je tumačio lik Muzafera u TV seriji Camdaki Kiz, skrenuo je pažnju svojim fanovima.

Enis Arikan je sjajan i u dramskoj ulozi

Foto Credits: Internet Haber

Serija Camdaki Kiz, koja je trajala 3 sezone, poslednji put će se sastati sa publikom 15. juna svojom 82. i završnom epizodom.

Jedno od uticajnih imena u seriji bio je Enis Arikan. Činjenica da je Arikan, kojeg smo ranije gledali u komičnim ulogama i koji svojim smešnim objavama na društvenim mrežama uvek pravi duhovitu životnu prezentaciju, učestvovao u jakoj dramskoj seriji poput Camdaki Kiz bila je neobična situacija za njegove fanove.

Glumčev nastup u dirljivim aspektima Muzaferovog karaktera u priči bio je izvanredan u smislu otkrivanja koliko je mogao biti uspešan u dramskim produkcijama.

Sjajno finale serije

Enis Arikan je izjavio da je radio sa veoma dobrim timom u seriji i rekao:

„Bilo je veoma lepo, bio je to tim koji smo mnogo voleli. Trebalo nam je 2,5 godine. Snimili smo 82 epizode. Uradili smo dobar posao. I dalje smo broj jedan u rejtingu. Srećom, postali smo dobar tim. Zato sam to toliko voleo. Biće to sjajno finale.”.

O Enisu Arikanu, koji je postao jedno od imena koje će producenti svakako ponuditi u dramskim ulogama nakon serije Camdaki Kiz, govori se i svojim humorističnim objavama na društvenim mrežama.

Poznati glumac je dodao da je mjuzikl Alisa u zemlji čuda završen.

View this post on Instagram

A post shared by Enis Arıkan (@enisarikan)

NOVO - Nur Surer tokom leta na novom projektu!

By: TV Exposed