Nur Surer tokom leta na novom projektu!

Glumica, koja ovim stavom daje primer mladima, na televizijskom ekranu uspešno tumači veoma teške ženske likove, uprkos svom jednostavnom i skromnom životu.

Nur Surer tokom leta na novom projektu!

Foto Credits: DiziCentral

Oživljavanje lika Feride, koja je 2,5 sezone zadavala nervni slom publici u TV seriji Camdaki Kiz, nije nešto što svako može da postigne. Lik Feride je toliko ojačao priču i toliko impresionirao publiku da je Nur Surer učinila da se neko oseća kao da je neko ko se veoma razlikuje od njene ličnosti.

Odmah nakon odlaska Surer iz serije Camdaki Kiz, deo njenih talenata je bio da izvuče potpuno drugačiju ženu sa likom Hulye u projektu Show TV-a pod nazivom Aile / Porodica.

Likovi Feride i Hulye isticali su se kao različite, ali čvrste žene.

Sposobnost Nur Surer da ubedi publiku nijansama koje ističe dok prikazuje ova dva različita lika, a da ih uopšte ne poredi, pokazuje koliko su njeni talenti široki.

Strast prema filmovima

Nur, koja je prošla kroz veoma intenzivan proces sa serijom Aile nakon Camdaki Kiza, voljna je da radi tokom leta, pokazujući tempo sa kojim će čak i mnogi mladi glumci imati problema da održe korak.

Odmah nakon finala sezone sa 13. epizodom serije Aile, Nur Surer se dogovorila za novi projekat. Surer, koja je takođe bila gostujuća glumica u projektu Berkun Oya Cocuk / Dete snimljenom za Netflik, a sada ide u Soke za još jedan film.

Nur Surer, koja će tumačiti lik Gulistan u nezavisnom filmu reditelja Pelina Esmera „Da li je i to nešto?“ je takođe otkrila svoju strast prema bioskopu kroz različite projekte iza dve velike TV serije poput Camdaki Kiz i Aile, daje dobar primer svojom posvećenošću svojoj profesiji.

NOVO - Serija Camdaki Kiz se završava u 82. epizodi

By: TV Exposed