Serija Camdaki Kiz se završava u 82. epizodi

S nestrpljenjem se iščekuje poslednja epizoda turske serije Camdaki Kiz, koja je ostavila traga u četvrtak uveče na Kanalu D.

Serija Camdaki Kiz se završava u 82. epizodi

Foto Credits: IMDB

Projekat Camdaki Kiz, koji se emituje već 3 sezone i koji je osvojio mnoge dobre rejtinge za Kanal D od dana kada je počeo, ušao je u istoriju serije kao nezaboravna produkcija sa svojim sjajnim glumačkim izvedbama.

Camdaki Kiz će ostati upamćen kao serija u kojoj je Burcu Biricik, koja je svoj talenat dokazala u seriji Hayat Sarkisi, očarala svoje fanove i dostigla vrhunac u karijeri.

Burcu Biricik, koja je imala veoma uspešne tri sezone u liku Nalan, takođe je doživela najintenzivniji period svoje popularnosti. Pored Burcu Biricik, brojna publika je ovom pričom prepoznala i Feyyaza Serifoglua, sa kojim je ranije bila partner u seriji Kirmizi Oda / Crvena soba.

Finale 15. juna

Kada pogledamo ocene i divne interakcije ostvarene na društvenim medijima, vidimo da je projekat Camdaki Kiz produkcija koja je počela veoma dobro, nastavila svojim putem bez pada u procesu, i naterala milione fanova da skaču od uzbuđenja kada stigla je do finala.

Iz trejlera se može shvatiti da je lik Hayrija, kojeg igra Cihangir Ceyhan, došao do izražaja i oprostio se od priče sa gorkim završetkom. Ljubitelji serije Camdaki Kiz su zadovoljni što projekat, za koji znaju da je priča završena i da je došao do kraja, prolazi kroz snažan proces i očekuju da će finale biti veoma impresivno.

Biće to bolan, ali srećan kraj. U četvrtak, 15. juna, na ekranu Kanala D biće održano finale veličanstvenog uspeha 3 sezone, a sigurni smo da će serija Camdaki Kiz ostati u srcima miliona gledalaca.

NOVO - Finale sezone serije Omer je u epizodi 21

By: TV Exposed