Brak Bensu Soral u velikoj krizi!

Bensu Soral je napustila svog supruga! Bensu Soral ima novog dečka! Muž Bensu Soral je kupio kuću svojoj ljubavnici! Samo su neki od naslova u turskim medijima.

Brak Bensu Soral u velikoj krizi!

Foto Credits: Aksam

Većina tih naslova nije (u potpunosti) istinita. Prema pisanju turskih medija Bensu Soral i Hakan Bas nisu više zajedno. Glavni razlog krize u njihovom braku je glumicino oklevanje oko toga da imaju decu. Bensu želi da ostane fokusirana na karijeru i u ovom trenutku ne razmišlja o rađanju dece. To je prema tvrdnji pouzdanih izvora istina. Ono šta je usledilo posle toga, predmet je raznih priča i teorija. Nakon što je Soral rekla da ne želi da trenutno ima decu, njen suprug je navodno spakovao stvari i napustio kuću.

Nakon toga pojavile su se desetine vesti u turskim medijima vezane za ovaj par. Velika većina, gotovo sve su lažne. Jedno je istina, brak Bensu Soral i Hakana Basa jeste u krizi.

Međutim, par se i dalje zajedno pojavljuje na svečanostima i venčanjima. To je dokaz da njihov odnos nije u potpunosti narušen i da postoji nada za pomirenje. Krize su sastavni deo braka...

NOVO - Elif Sonmez u seriji Aziz

 By: Milt-TV Exposed