Aslihan Guner dobija pohvale zbog serije Yalan | Laž

Serija Yalan | Laž na Kanalu D je emitovala pet epizoda.

Aslihan Guner dobija pohvale zbog serije Yalan | Laž

Foto Credits: haber365

Šesta, nova epizoda TV serije Yalan | Laž će biti emitovana u ponedeljak, 8. jula uveče, a u glavnim ulogama su Aslihan Guner i Feyyaz Duman.

Serija priča priču o Melike, koja je optužena za ubistvo svog muža, i njenom povratku iz zatvora nakon 20 godina težnje da se ponovo sastane sa svojom kćerkom od koje je bila dugo razdvojena, pružajući gledaocima različite emocije.

Aslihan Guner, koja je prikazala svoje talente kao lik Melike u seriji Yalan, uspela je ponovo da rasplače mnoge sa svojim emotivno nabijenim likom.

Pohvale koje je dobila na društvenim mrežama od fanova za lik Melike u seriji Yalan | Laž su veoma uticale na poznatu glumicu.

Zahvalnost na društvenim mrežama

Glumica se zahvalila svojim fanovima objavom na društvenim mrežama, izražavajući koliko je strastveno i sa ljubavlju posvećena svom poslu.

U svojoj objavi na društvenim mrežama, Aslihan Guner je napisala da je najlepša nagrada za njen trud priznanje njenih gledalaca, i podelila svoj ponos sledećim rečima:

“Zahvalna sam što moj trud nagrađujete tako lepim rečima… Želim da se od srca zahvalim svima… Svoj posao radim sa istom ljubavlju i uzbuđenjem kao prvog dana već 20 godina… Sa svim svojim trudom i srcem… Vaše priznanje je i moja nagrada… Hiljadu zahvalnosti, hiljadu zahvala za sve…”.

NOVO - Film Bana Masal Anlatma | Pričaj mi bajke – radnja i  uloge

By: TV Exposed