Kritičan period za seriju Ates Kuslari | Vatrene ptice

Nastavlja se druga sezona TV serije Ates Kuslari | Vatrene ptice, koja se sa publikom susreće petkom uveče.

Kritičan period za seriju Ates Kuslari | Vatrene ptice

Foto Credits: Internet Haber

U seriji Ates Kuslari | Vatrene ptice, koja svojom pričom privlači pažnju, igraju značajna imena kao što su Ilayda Alisan, Burak Tozkoparan, Hande Soral i Gorkem Sevindik.

Serija Ates Kuslari, koja je svojom dobrom pričom u prvoj sezoni veoma dobro napredovala u gledanosti, takođe je uspela da stvori svoju publiku.

Međutim, u drugoj sezoni, fanovi serije nisu mogli da pronađu tačno ono što su tražili i gledanost je opala kako su druge produkcije postajale sve istaknutije.

U drugoj sezoni serije emitovano je za sada 14 epizoda, ali se nije mogao naći lek za pad gledanosti.

Porast kritika

Počeo je kritičan period za seriju, koja je sada pala ispod prosečnih stopa.

Serija Ates Kuslari prolazi kroz aktivan period, neki glumci napuštaju, a neka imena se dodaju glumcima.

Snažan nastavak produkcija kao što su Kizilcik Serbeti | Šerbet od brusnice, Yali Capkini i Arka Sokaklar  takođe negativno utiče na Ates Kuslari i rejting se smanjuje. Ako gledanost i dalje bude ispod proseka, možemo reći da će prvi meseci 2024. godine biti veoma teški za seriju.

Kritike na račun priče serije izazivaju i oštre diskusije na društvenim mrežama, a kaže se da iako serija ima dobru priču, ne impresionira dovoljno domaću publiku. Ljubitelji serije, koji navode da ne žele da dobijaju vesti o finalu, predlažu da scenaristi napišu jaču priču.

NOVO - Danas počinje turska serija Kizil Goncalar | Crveni pupoljci

By: TV Exposed