Devrim Ozkan otkrila tajnu iz prošlosti koja joj pomaže u akcionim scenama!

Devrim Ozkan, koja ima 24 godine, igra glavnu ulogu u seriji Gelsin Hayat Bildigi Gibi / Neka život dodje kako zna, koja se emituje na Show TV-u.

Devrim Ozkan otkrila tajnu iz prošlosti koja joj pomaže u akcionim scenama!

Foto Credits: Internet Haber

Popularna glumica, koja je imala nagli uspon u karijeri koju je započela 2017. godine, našla se na snimanjima, dok je u detinjstvu želela da bude veterinar.

Devrim Ozkan, koja u seriji vodi veoma uspešan partnerski proces sa Ertanom Sabanom, izjavila je da ima slabost prema životinjama. Objašnjavajući da je iz tog razloga razmišljala da postane veterinar, glumica je objasnila i da se u detinjstvu bavila džudom. Objašnjavajući da su joj zbog saobraćajne nesreće u 12. godini pokidana vlakna na nozi od kolena do skočnog zgloba, glumica je rekla da zbog toga nije mogla da se bavi atletikom i nastavila je džudo. Glumica je objasnila da je za nju nesreća bila težak proces, a ispričala je sledeće detalje:

„Došao je autobus iz suprotnog smera, otac je bio sa mnom, a moje noge su zavšrile u staklu. Autobus mi je udario u noge. Pretrpela sam najveću štetu. Nisam mogla da hodam mesec dana. Moj život je bio gotov, sve je išlo tako loše. Bila sam jako zaljubljena u atletiku, sanjala sam o tome. Možda je to izazvalo nešto dobro.”.  

Da Devrim Ozkan nije postala glumica, mogla bi da bude instruktor džudoa. Ozkan je dodala: „Želela sam da budem veterinar. Imam slabost prema životinjama. Mnogo sam želela da budem veterinar, ali pošto je i džudo u mom životu, bila sam rastrgana između toga da li da budem trener ili veterinar.” Uspeh Ozkan, koja izgleda veoma udobno i dobro se ponaša u scenama borbi u TV seriji, proizilazi iz njenog treninga džudoa.

Glumica je na tu temu rekla: „Moj otac je odgajao moju sestru i mene kao muškarce. Ako sam morala da se branim od nečega, otac me je pripremao za to. Džudo je bio jedan od sportova koji ne bi naprezao moje noge. U Mugli je osnovan džudo klub i ja sam se pridružila timu. Sve je ispalo jako dobro. Džudo mi je bio od velike pomoći. Svoje trenutne scene mogu da snimam zahvaljujući džudou.“.

View this post on Instagram

A post shared by @devrimozkan

NOVO - Turske serije u 2022. godini su doživele 41 finale!

By: TV Exposed