Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre nastavlja da privlači pažnju

Svaka nova epizoda serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre koja se emituje na Kanalu D utorkom uveče se željno iščekuje.

Serija Uc Kiz Kardes / Tri sestre nastavlja da privlači pažnju

Foto Credits: IMDB

Učešćem serije Aile / Porodica u rejting takmičenju, svedočilo je da su druge produkcije bile loše pogođene. Uc Kiz Kardes, s druge strane, nastavlja da opstaje sa svojom snažnom pričom.

41 epizoda serije, adaptirana po istoimenom romanu Iclal Aydin, ostala je iza nas. Pitamo se šta će biti u novoj 42. epizodi, koja će biti emitovana u utorak, 21. marta. Objavljenim trejlerom, mnogi gledaoci su se i obradovali, al ii zabrinuli.

Ono što su uradili Turkan, izludilo je publiku. Međutim, Ruchan je takođe dobila šamar i izbačena je iz kuće pošto je pala u pritvor… Adresa na koju je Ruchan otišla nakon što je izbačena iz kuće bila je nova situacija… Dok se Turkan borila sa bolešću, Somer je pokazao da je neće pustiti, i slika koja je obradovala publiku.

Trejler izazvao interesovanje

Onima koji su nestrpljivo čekali novu 42. epizodu serije Uc Kiz Kardes / Tri sestre posebno se dopalo to što je Ruchanu bila potrebna Turkan, a sada su sa radoznalošću počeli da čekaju scene dvojca. Jedan gledalac kaže:

„Ruchan je to zaslužila, nije ništa rekla Turkan, sada je u nevolji. Pašćeš od prezira, Ruchan.” Mnogi obožavaoci TV serija takođe dele komentare u kojima se navodi da kada vide tačku do koje je lik Ruchan došao nakon onoga što je uradila, vide koliko lekcija može da nauči nju i druge poput nje.

Gledaoci, koji su takođe ljuti na posao koji je Ruchan uradila sa Mine iza leđa Turkan, sa velikom radoznalošću čekaju šta će se desiti u novoj epizodi.

NOVO - Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo nije klasična turska TV serija

By: TV Exposed