Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo nije klasična turska TV serija

Ove sezone na ekranu Star TV-u se jedna za drugom emituju veoma zanimljive i moćne serije. Projekat Yali Capkıni je odlično debitovao, a Omer je takođe u jakoj poziciji.

Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo nije klasična turska TV serija

Foto Credits: Internet Haber

Tu je i serija Gecenin Ucunda / Na kraju noći projekat sa lošim rejtingom, ali velikim međunarodnim interesovanjem. Evo novog dodatka projektima TV serija Star TV-a koji su obeležili ovu sezonu.

Sastaćemo se sa novim projektom pod nazivom Yuz Yillik Mucize / Stogodišnje čudo u četvrtak, 23. marta. Ova serija, u kojoj glume Birkan Sokullu i Ebru Sahin, ima sasvim drugačiju priču. Uopšte ne liči na klasičnu tursku TV seriju.

Svi će obratiti pažnju jer je scenario napisao značajan scenarista kao što je Nuran Evren Sit. Takođe vidimo veoma snažno ime u rediteljskoj fotelji, Hilal Saral, rediteljku ambicioznih TV serija.

Poznata imena kao što su Birkan Sokullu, Ebru Sahin, Zerrin Tekindor, Necip Memili, Gozde Seda Altuner, Yalcin Haiızoglu, Ecem Calhan i Humeyra su takođe u glumačkoj postavi serije.

Drugačija priča u seriji

Naravno, cela priča će biti zasnovana na likovima koje će tumačiti Ebru Sahin i Birkan Sokullu. Projekat Yuz Yilluk Mucize, koji će biti prikazan kao priča o 130-godišnjaku, govoriće i o velikom herojstvu koje je dato na putu ka uspostavljanju Republike Turske.

Zanimljiva priča će biti ispričana kroz smrt 130-godišnjeg lika Ali Tahira u bici kod Sakarije 1921. godine, a zatim povratak u život kao potpuno druga osoba, tako da nikada ne stari.

NOVO - Bennu Yildirimlar ponovo briljira!

By: TV Exposed