Bennu Yildirimlar ponovo briljira!

Nije lako odraziti duh lika na televizijskom ekranu i uvući publiku u tu priču, a serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo je projekat koji je još na samom početku puta.

Bennu Yildirimlar ponovo briljira!

Foto Credits: IMDB

Serija Veda Mektubu / Oproštajno pismo, čije su prve 3 epizode ​​emitovane na ekranu Kanala D, pokazala je tračak nade u gledanosti prošlog ponedeljka uveče. Stope su još niske, ali kako se priča o seriji razvija, potencijal za povećanje se čini velikim.

Bennu Yildirimlar, koja je u važnoj ulozi ove turske serije i koju smo gledali i gledamo sa likom Seher u priči, već je uspela da privuče mnoge gledaoce. Seher, koju gledamo kao majku lika Mehmet kojeg u seriji igra Emre Kivilcim, iznervirala je publiku i ova situacija se opisuje kao glumački uspeh.

Majstor kreiranja likova

Svi znaju da je Bennu Yildirimlar dama koja je veoma jak majstor kreiranja likova sa likovima koje je do sada igrala. Bennu, koji se pojavljuje u TV serijama od 1990.-ih i igrala je glavne uloge u mnogim filmovima, takođe je igrala lik Fikret u nezaboravnoj TV seriji Yaprak Dokumu.

Projekat Umutsuz Ev Kadinlari / Očajne domaćice je takođe bila dugotrajna serija i mnogi ljudi će dugo pamtiti glumicu kao Nermin. Lik Hatice Sarikadi u seriji Kadin / Žena takođe zaslužuje da bude među legendarnim likovima serije.

Nedavno je Bennu Yildirimlar, koju smo gledali u TV seriji Sadakatsiz / Neverni i Kusursuz Kiraci / Savršeni stanar, došla do izražaja kao jedno od iskusnih imena koje je dalo snagu projektu Veda Mektubu. U okruženju društvenih medija možete videti mnogo postova za glumicu. Jedan od komentara se posebno istakao: „Muka mi je od Seher, tako da je Bennu Yildirimlar sjajna.”.

NOVO - Selin Sekerci uzbuđena zbog nove uloge

By: TV Exposed