Razočaranje oko serije Aile / Porodica

Dvoje poznatih glumaca Kivanc Tatlitug i Serenay Sarikaia vratili su se na set sa projektom Aile / Porodica kao veoma dobar par u seriji.

Razočaranje oko serije Aile / Porodica

Foto Credits: IMDB

Serija Aile / Porodica, koja je prošle sezone emitovana u 13 epizoda, privukla je pažnju i postigla veoma dobru gledanost, postavši najgledanija produkcija utorkom uveče.

Svaki detalj serije, koji je stručno napisao Hakan Bonomo, praćen je sa velikim interesovanjem. Serija Aile, koja uključuje značajna imena kao što su Nejat Isler, Nur Surer, Canan Erguder, Musa Uzunlar, izdvaja se kao veoma uspešna produkcija, od lokacija snimanja do muzike.

Odmah da podsetimo da je Selin Sekerci, koja se u novoj sezoni pridružila seriji sa likom Serap, veoma asertivno ušla u drugu sezonu. Advokatica Serap, ćerka Iljasa, neprijatelja porodice Soykan i koji se vratio iz mrtvih, umnogome će zakomplikovati priču.

S jedne strane, problemi između Devin i Aslana, s druge strane, Cihanov rat protiv porodice Soykan i sada se Iljas i njegova ćerka umešaju u ovaj rat... Iako priča deluje veoma impresivno, gledajući gledajući rejting, moguće je reći da publika još nije toliko impresionirana.

Rejting razočarao

Gledanost posle 14. epizode ​​serije Aile je bila potpuno razočarenje.

Bilo je potpuno razočaranje, posebno za seriju sa tako skladnim glavnim parom koji privlači publiku na ekran, da se u utorak uveče rangira na 16. mesto u total kategoriji. Serija Aile / Porodica, koja je dan završila na petom mestu u kategorijama AB i ABC1, postigla je prosečnu ocenu.

Međutim, i ova situacija ukazuje da značajan deo verne publike nije zainteresovan za seriju, s obzirom na veoma dobru gledanost prošle sezone.

Ako u narednim nedeljama ne dođe do ozbiljnog skoka u ovim ocenama, možda neće biti moguće da serija Aile ponovo doživi uspeh prošle sezone.

View this post on Instagram

A post shared by Aile Dizi (@ailetvdizi)

NOVO - Latino serija La primera vez | Prvi put – radnja i uloge

By: TV Exposed