Sinem Kobal želi da se vrati glumi

Sinem Kobal, koja je udata za Kenana Imirzalioglua, doživljava potpuno novi period u svom životu sa rođenjem kćerke Leyle 2022. godine, nakon rođenja Lalin 2020.

Sinem Kobal želi da se vrati glumi

Foto Credits: Internet Haber

Glumica, koja je uticala na veliku bazu obožavalaca učešćem u različitim ulogama u TV serijama i filmovima dugi niz godina, napravila je pauzu u karijeri nakon što je postala majka. Poznata turska glumica, koja se brine o deci kod kuće, u tempu je u kojem teško planira čak i da se sastane sa prijateljima.

Međutim, Sinem Kobal i dalje ima jaku želju za glumačkom profesijom. Dok su se mnogi glumci radije vraćali na setove za kratko vreme nakon porođaja, Sinem Kobal je brinula o svojoj deci i napravila pauzu u karijeri. Međutim, glumica je propustila svoju profesiju u ovom procesu. Sinem, koja je bila viđena na jednom sastanku sa svojim prijateljima, rekla je:

„Nadam se da će novi projekat doći kada dođe vreme, i ja sam propustila neke stvari.”. Objašnjavajući da Leyla ima 8 meseci i da joj je potrebna, Sinem Kobal nije krila čežnju za profesijom. Kobal je dodala: „I meni je to nedostajalo, sigurno ćemo se ponovo sresti, ali sa pravim projektom u pravo vreme.”.

Kobal, rođena 1987. godine, na scenu je zakoračila od 2001. Glumica, koja je pažnju publike u mladosti privukla likom Dilare u humorističnoj seriji Dadi / Dadilja, kasnije je stekla veliko iskustvo učestvujući u veoma različitim ulogama. Glumica, koju smo gledali i u TV serijama i u filmovima, bila je i u glavnoj ulozi u nezaboravnoj TV seriji Selena.

Fanovi se nadaju da bi mogli ponovo da je gledaju na TV ekranima, a po njenim rečima – želja postoji…

View this post on Instagram

A post shared by Sinem Kobal (@sinemkobal)

NOVO - Pinar Deniz o seriji Yargi - Nisam očekivala ovakav uspeh!

By: TV Exposed