Nova, važna promena u seriji Sen Cal Kapimi / Kucaj na moja vrata

Popularna turska serija Sen Cal Kapimi / Kucaj na moja vrata nakon emitovanja 30. epizode doživela je veliku promenu. Promena se ne odnosi na glumački kadar, već na tim scenarista projekta Sen Cal Kapimi. Od sada za scenario su zadužene dve osobe koje nisu učestvovale u pisanju radnje na ovom projektu. U pitanju su Duygu ...

Nova, važna promena u seriji Sen Cal Kapimi / Kucaj na moja vrata

Popularna turska serija Sen Cal Kapimi / Kucaj na moja vrata nakon emitovanja 30. epizode doživela je veliku promenu.

Promena se ne odnosi na glumački kadar, već na tim scenarista projekta Sen Cal Kapimi. Od sada za scenario su zadužene dve osobe koje nisu učestvovale u pisanju radnje na ovom projektu. U pitanju su Duygu Tankas i Tunus Tasci. Na scenariju turske serije Sen Cal Kapimi je do sada radio veliki broj ljudi. U scenariju svih 30 epizoda koje su emitovane do sada učestvovala je Ayse Kutlu. U dvadeset i dve epizode radili su Erdem Acikgoz, Yesim Citak i Dilek Iyigun. Na pisanju scenarija za osam epizoda ove popularne serije učestvovali su i Kerim Ceylan, Elif Ozsut i Aysen Gunsu Teker.

Prethodna promena scenarista u priču serije Sen Cal Kapimi je uvela nove likove poput Edine bake, princa Seimana i druge. Radnja serije je od tada pretrpela velike promene a pravi šok predstavljao je povratak Selin. Kakve zamisli imaju novi scenaristi i da li će i oni na neki način ponovo iznenaditi gledaoce ostaje da vidimo već u narednim epizodama.

NOVO - Almila Ada u seriji Menajerimi Ara

By: TV Exposed