Snimanje Južnog vetra 3 - vrlo moguće!

Snimanje Južnog vetra 2 koje je započeto u avgustu, odvija se po planu, punom parom. Reditelj Miloš Avramović je u intervjuu otkrio nove detalje iz filma i serije koji nas očekuju. “Film je totalno nova i originalna priča koja je samo nastavak serije i sage “Južni vetar”. Gde je serija stala, film se nastavlja. Od ...

Snimanje Južnog vetra 3 - vrlo moguće!

Snimanje Južnog vetra 2 koje je započeto u avgustu, odvija se po planu, punom parom.

Reditelj Miloš Avramović je u intervjuu otkrio nove detalje iz filma i serije koji nas očekuju.

"Film je totalno nova i originalna priča koja je samo nastavak serije i sage “Južni vetar”. Gde je serija stala, film se nastavlja. Od stare ekipe tu su skoro svi, odnosno oni koji su preživeli seriju – Miloš, Miodrag, Berček, Diklić, Jovana Stojiljković… Svi su tu, a imamo izuzetna pojačanja iz Bugarske i velika imena njihove kinematografije, među kojima su najzvučnija Zahari Baharov i Marijan Valev" izjavio je reditelj filma “Južni vetar 2 – Ubrzanje”.

Završetak snimanja se planira početkom oktobra. Snimaće se u Beogradu, Knjaževcu, Zaječaru, Pirotu, Dimitrovgradu, Hrvatskoj, ali i na nekim možda mnogo egzotičnijim lokacijama.

Na pitanje da li možemo očekivati i treći nastavak “Južnog vetra” Avramović je rekao: "Nadam se. Naša ideja je da uradimo tri filma i tri sezone serije. To bi bilo dovoljno da zaokružimo priču o Petru Marašu. Nadam se i da ćemo imati snage za sve, a ostalo ne zavisi samo od nas. Trenutno završavamo scenario za drugu sezonu serije."

By: TV Exposed