Pelin Karahan o tome kako je smršala deset kilograma

Glumica Pelin Karahan, koja je preuzela glavnu ulogu u TV seriji Kibris Zafere Dogru / Kipar ka pobedi na ekranima TRT1, bila je ispred objektiva Samdan Plus Magazina. Tom prilikom dala je i opširan intervjuu.

Pelin Karahan o tome kako je smršala deset kilograma

Foto Credits: IMDB

Pelin Karahan je između ostalog pričala o tome kako je smršala 10 kilograma. Glumica sada zaista privlači pažnju svojim fit imidžom. Pelin je između ostalog rekla: „Imam nutricionistu, radila sam sa njim i dosta sam smršala ketogenom hranom“,  i nastavila da objašnjava:

„Čak sam napravila pomalo nešto kao sistem povremenog posta. Takođe sam dobro i dosta vežbala. U stvari, počela sam zbog svog zdravlja, a ne zbog gubitka težine. Bilo je problema sa crevima i osećala sam se jako naduto, uveče sam imala trudnički stomak. Ali u ovom procesu, prvi put sam pronašla ono što je dobro za mene.

Jela sam puno ugljenih hidrata i mnogo šećera. Kako kažu 'ti si ono što jedeš', ovaj moj proces je počeo tako što sam to malo promenila, a onda se nastavilo i proširilo. Ovaj proces sam počela na odmoru, u najteže vreme. Dok su svi jeli i pili, ja sam se tu zaustavila.

Svako jutro sam šetala, vežbala i polako počela da se držim dijete da bi se telo malo oporavilo. Onda, kada sam se u septembru vratila u Istanbul, jela sam samo proteine, počela sam da se bavim aktivno sportom, tada sam veoma brzo smršala, metabolizam je tada radio veoma brzo.

Zbog toga sam izgubila 10 kg masti i povećala odnos mišića. Ovo je bilo jako dobro za mene, sada se osećam mnogo bolje. Trenutno imam 48 kilograma i mogu reći da sam bila ove težine na početku mojih poslednjih univerzitetskih godina.”, otkrila je svoju tajnu mršavljenja Pelin Karahan.

NOVO - Koliko mogu Engin Akyurek i serija Kacis?

By: Milt-TV Exposed