Hande Ercel i Miguel Angel Silvestre u istom projektu?!

Turska serija Sen Cal Kapimi u kojoj glavne uloge tumače Hande Ercel i Kerem Bursin nastavlja da se emituje u Španiji. Serija se u toj zemlji emituje na dva kanala, centalnom Telecinco i malom kanalu namenjenom lepšem polu pod nazivom Divinity.

Hande Ercel i Miguel Angel Silvestre u istom projektu?!

Foto Credits: Teammy

Korisnici društvenih mreža su prethodnih dana počeli diskusiju o mogućnosti da Hande Ercel i španski glumac Miguel Angel Silvestre glume u istom projektu. O čemu se zapravo radi? Pre nekoliko meseci, Divinity kanal je objavio intervju sa turskom glumicom Hande Ercel. Ona je tada izjavila da bi volela da radi sa Miguelom Angelom Silvesterom. Silvestre je poznati španski glumac koji iza sebe ima uloge u hit projektima poput serija Narcos, Velvet, Sky Rojo, takođe se se pojaviti i u poslednjoj sezoni serije La Casa De Papel. Odmah nakon tog intervjua koji je Hande dala za španski TV kanal, oglasio se sam Miguel Angel. Španski glumac je na Instastorijima rekao da je počastvovan tim što je izjavila Ercel. Uz to, njih dvoje se od jeseni prate i na Instagramu i održavaju prijateljsku komunikaciju.

Utisak je da su Hande i Miguel Angel spremni za zajednički rad, ostalo je „samo“ da to prepozna neko od producenata i angažuje ih. Ostvarenje njihovih želja možda i nije toliko daleko kao što se nekima čini...

NOVO - Nova sezona serije Camdaki Kiz / Devojka iza stakla sa superstarom u glavnoj ulozi?!

 By: Milt-TV Exposed