Potvrđena peta i poslednja sezona serije La Casa De Papel

Serija La Casa De Papel, poznata i kao Money Heist polako se priblžava svom kraju. Potvrđene su dve informacije. Prva, snimaće se još jedna, peta sezona, i druga da je upravo ta sezona i poslednja u ovoj seriji. Kompanija Vancouver Media koja je zaslužena za produkciji i kreator Alex Pina potvrdili su da će peta ...

Potvrđena peta i poslednja sezona serije La Casa De Papel

Serija La Casa De Papel, poznata i kao Money Heist polako se priblžava svom kraju.

Potvrđene su dve informacije. Prva, snimaće se još jedna, peta sezona, i druga da je upravo ta sezona i poslednja u ovoj seriji. Kompanija Vancouver Media koja je zaslužena za produkciji i kreator Alex Pina potvrdili su da će peta sezona imati deset epizoda a da snimanje kadrova u njoj kreće u ponedeljak, 3. avgusta. Prethodna, četvrta sezona koja je emitovana u aprilu imala je osam epizoda.

Glumački kadar

Serija će u novim epizodama dobiti dva nova lika. Od novih članova glumačkog kadra u 5. sezoni gledaćemo Miguel Ángel Silvestre i Patricka Criado.

U seriji La Casa De Papel uloge tumače: Úrsula Coberó (Tokyo), Álvaro Morte (The Professor), Itziar Ituño (Lisbon), Pedro Alonso (Berlin), Miguel Herrán (Rio), Jaime Lorente (Denver), Esther Acebo (Stockholm). Tu su i Enrique Arce (Arturo), Darko Peric (Helsinki), Hovik Keuchkerian (Bogotá), Luka Peros (Marseille), Belén Cuesta (Manila), Fernando Cayo (Coronel Tamayo), Rodrigo de la Serna (Palermo), Najwa Nimri (Inspector Sierra), i José Manuel Poga (Gandía).

By: TV Exposed