Španska serija Donde Hubo Fuego | Gde je bilo vatre – radnja i glumci

Donde Hubo Fuego | Gde je bilo vatre je meksička melodramatična napeta web sapunica koju je producirala televizija Argos za Netflix, 2022. godine.

 Španska serija Donde Hubo Fuego | Gde je bilo vatre – radnja i glumci

Foto Credits: IMDB

Donde Hubo Fuego | Gde je bilo vatre je originalna priča Josea Ignacia Valencuele koja se vrti oko osvete brata novinara koji je istraživao vezu serijskog ubice sa vatrogasnom stanicom.

Projekat je objavljen je preko Netflixa 17. avgusta 2022. godine.​

Radnja

Radnja serije Donde Hubo Fuego | Gde je bilo vatre prati priču o Ponchu (Ivan Amozurrutia), mladom čoveku koji želi dalje da istražuje ubistvo Daniela (Mauricio Henao), svog brata, pa kreće da pronađe krivca i traži pravdu. Put istrage ga vodi do vatrogasne stanice. Poncho odlučuje da se tajno infiltrira u vatrogasnu stanicu i počinje svoju istragu dok obavlja svoj svakodnevni posao kao vatrogasac, uz sve rizike.

​Jedna od njegovih pratilja u svemu je Olivia (Esmeralda Pimentel), jedina žena vatrogasac u stanici, koja mu se pridružuje u potrazi za istinom nakon što je otkrila prave namere Poncha. ​

Istovremeno, Ricardo Urzua, optužen za navodno ubistvo nekoliko žena, napušta zatvor u Mekalinu u Teksasu i seli se u Meksiko Siti, gde ga dočekuje Gloria (Itati Kantoral), vlasnica pansiona koji se nalazi pored vatrogasne stanice. Prilikom započinjanja novog života i uz pomoć Glorie, Ricardo čini sve da postane šef stanice, tražeći i odgovore da se oslobodi svetlosti istine, kao i svog sina, koji ne zna ništa o njemu.

Uloge

Uloge u seriji Donde Hubo Fuego | Gde je bilo vatre tumače Eduardo Capetillo kao Ricardo Urzua Lozano, Eduardo Capetillo Gaytan kao a Ricardo u mladosti, Itati Cantoral kao Gloria María «Glorita» Carmona vda. de Padilla, Esmeralda Pimentel kao Olivia Serrano, Ana Tena kao Olivia u adolescenciji, Ivan Amozurrutia kao Alfonso «Poncho» Quiroga / Alfonso Urzua Lujan / Alfonso Carrasco, Oka Giner kao Leonora Robledo, Plutarco Haza kao Hugo Gonzalez Cortez «El carnicero de Reynosa» / Noé Serrano Diccarey, Manuel Alcaraz kao Hugo u mladosti, Mauricio Henao kao Daniel Quiroga / Daniel Urzúa Lujan, Javier Diaz Duenas kao Elias Solorzano, Humberto Busto kao Angel Linares, Polo Morin kao Julian Montoya, Antonio Sotillo kao Alejandro Molina, Daniel Gama kao Gerardo Figueroa.

U sporednim ulogama su Ana Jimena Villanueva kao Ana Linares, Tamara Mazarrasa kao Gabriela «Gaby», Nahuel Escobar kao Fabio Padilla Carmona, Rebeca Herrera kao Rosario Sarmiento, Monica Guzman kao Penelope i drugi.

Emitovana je jedna sezona i 39 epizoda.

NOVO - Cagatay Ulusoy u seriji Gaddar / Nemilosrdan, evo i ko će tumačiti brata njegovog lika!

By: TV Exposed