Španska serija Alta mar | Otvoreno more – radnja i uloge

Alta mar | Otvoreno more je španska misteriozna serija objavljena na Netflixu u maju 2019. godine. Radnja ove serije je smeštena na transatlantski okeanski brod.

Španska serija Alta mar | Otvoreno more – radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

Serjia Alta mar | Otvoreno more je obnovljena za drugu sezonu u junu 2019., koja je objavljena 22. novembra 2019. godine.

Bambu Producciones je producentska kuća koja stoji iza ovog projekta.

Glumac Jon Kortajarena, koji tumači lik Nicolasa Vasqueza, potvrdio je treću sezonu serije na svojoj zvaničnoj Instagram stranici 6. novembra 2019. godine. Planiranu četvrtu sezonu je Netflix otkazao sredinom 2020. godine.

Radnja serije

Radnja serije Alta Mar je sledeća: Nakon smrti svog oca, sestre Eva i Karolina Viljanueva putuju na okeanskom brodu, Barbara de Braganza (bivši Covadonga), na putu iz Španije u Brazil krajem 1940.-ih.

One se upliću u istragu misteriozne smrti na brodu, misterije tajnog mikrofilma i skrivenog nacističkog zlata.

Serija počinje tako što misteriozna žena po imenu Luisa traži pomoć od sestara, koje je prokrijumčare na brod. Kasnije je Luisa očigledno bačena sa broda u more i tako počinje istraga. Čini se da se brzo završava kada neko prizna, ali samoubistvo u zatočeništvu postaje sumnjivo.

Na kraju se ispostavi da je otac sestara živ, iako su ga poslednje dve godine svi smatrali mrtvim.

Komplikacije se nastavljaju jer sestre moraju da biraju kome da veruju – svom ocu ili stricu – u vezi sa slanjem ljudi u koncentracione logore u kamionima koji pripadaju porodičnom preduzeću. Pravi krivac je konačno uhvaćen i Karolina se udaje. Ali na kraju prve sezone, dobijaju signal za pomoć od čamca koji traži pomoć i menjaju kurs kako bi ga presreli…

Uloge

Uloge u seriji Alta Mar tumače Ivana Baquero kao Eva, Alejandra Onuieva kao Carolina, Eloy Azorin kao Fernando, Natalia Rodriquez kao Natalia, Jon Kortajarena kao Nicolas, Daniel Lundh kao Pierre, Begona Vargas kao Veronica, Ignacio Montes kao Dimas, Jose Sacristan kao Pedro.

Tu su još i Antonio Duran Morris kao detektiv Varela, Eduardo Blanco kao kapetan Santiago Aguirre, Chiqui Fernandes kao Francisa, Tamar Novas, Luis Bermejo,Pepe Ocio, Bethan Rose Young i drugi.

Emitovane su tri sezone i ukupno 22 epizode. Serija je snimana u Madridu i na španskom je jeziku.

NOVO - Feyyaz Serifoglu na korak od nove serije!

By: TV Exposed