Španska serija Si lo hubiera sabido | Da sam znao – radnja i uloge

Si lo hubiera sabido | Da sam znao je španska web  serija koju je kreirao Ece Yorenc, a razvila Irma Correa za Netflix. Projekat je producirao je Boomerang TV.

Španska serija Si lo hubiera sabido | Da sam znao – radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

Serija je prvobitno trebala da se emituje u Turskoj, zemlji porekla njenog tvorca, ali nakon pritužbi turskih vlasti na homoseksualni karakter, Netflix je odustao od te ideje i umesto toga odlučio da preseli njenu produkciju u Španiju i prilagodi priču toj zemlji.

Premijerno je prikazana na toj digitalnoj platformi 28. oktobra 2022. godine.

Radnja

U centru priče serije Si lo hubiera sabido | Da sam znao je Emma (Megan Montaner), 30-godišnja žena razočarana desetogodišnjim brakom sa Nandom (Miquel Fernandez) i porodičnim životom i koja oseća da je njen život izgubio sjaj.

Zaglavljena u rutini lišenoj romantike i uzbuđenja, ona shvata da kada bi mogla da se vrati u prošlost, ne bi prihvatila Nandovu ponudu za brak i odlučuje da se razvede od njega. Nekoliko dana kasnije, dok je na putu da vidi retko pomračenje Meseca sa svojim prijateljima, greška u vremenu vraća je 10 godina unazad u 2008. godinu.

Njen 30-godišnji um je zarobljen u njenom 20-godišnjem telu. Život joj daje priliku da preispita ko je bila i ko želi da postane, uz jasnu prednost da već zna šta je čeka u sledećoj deceniji.

Uloge

Glavne uloge u seriji Si lo hubiera sabido | Da sam znao tumače Megan Montaner kao Emma Castellanos, Miquel Fernandez kao Fernando "Nando" Mejia, Michel Noher kao Ruben Mayer, Salva Reina kao Alfredo Fernandez (Epizoda 1; Epizoda 3 - Epizoda 8), Jael Pascual kao Isabel "Isa" Jimenez, Eduardo Lloveras kao Demetrio "Deme" Olivar Marquez, Bore Buika kao Andres

Sporedne uloge tumače Inma Sancho kao Pacita, Andres Deluca kao Mario Mejia Castellanos (Epizoda 1; Epizoda 3; Epizoda 6 - Epizoda 8), Andrea Tivadar kao Anna (Epizoda 1; Epizoda 5; Epizoda 7 - Epizoda 8), Daniela Soneira kao Mia Mejia Castellanos (Epizoda 1; Epizoda 3; Epizoda 6 - Epizoda 8), Gonzalo Caps kao Sergio, Irina Bravo, Almar G. Sato (Epizoda 1; Epizoda 3 - Epizoda 4; Epizoda 6 - Epizoda 8), Natalia Khod (Epizoda 1; Epizoda 4; Epizoda 8), Pedro Bachura (Epizoda 1; Epizoda 3; Epizoda 5; Epizoda 8), Alberto Raw kao Johnny (Epizoda 1; Epizoda 3 - Epizoda 5; Epizoda 8), Manuel Ollero kao Ruben Mayer (Epizoda 1 - Epizoda 3), Ferran Rañe kao Cayetano Castellanos (Epizoda 2 - Epizoda 8), Antonio Reyes (Epizoda 3 - Epizoda 4; Epizoda 7), Alicia Hernandez (Epizoda 3 - Epizoda 4; Epizoda 6 - Epizoda 8), Maica Barroso (Epizoda 3 - Epizoda 5), Manuel Regueiro kao Don Samuel Olivar (Epizoda 3 - Epizoda 7), Paku Granxa (Epizoda 3 - Epizoda 7) i Amparu Saizar kao Pilar Marquez (Epizoda 3 - Epizoda 5).

NOVO - Birce Akalay ima velika očekivanja od serije Bir Derdim Var / Imam problem!

By: TV Exposed