Stigla je i četvrta sezona serije La Casa De Papel

Sada i zvanično. U petak je počelo emitovanje četvrte sezone serije La Casa De Papel. Radnja četvrte sezone započinje tamo gde je stala treća. Najrobi se bori za svoj život, Lisbon je u policijskom pritvoru a Profesor u bekstvu. Priča donosi i jedno veliko iznenađenje, potpuno neočekivano. Povratak Berlina, koji je umro u drugoj sezoni. ...

Stigla je i četvrta sezona serije La Casa De Papel

Sada i zvanično. U petak je počelo emitovanje četvrte sezone serije La Casa De Papel.

Radnja četvrte sezone započinje tamo gde je stala treća. Najrobi se bori za svoj život, Lisbon je u policijskom pritvoru a Profesor u bekstvu. Priča donosi i jedno veliko iznenađenje, potpuno neočekivano. Povratak Berlina, koji je umro u drugoj sezoni.

Prva epizoda se zove "Igra je završena". U njoj El Profesor plače - verovatno zbog smrti svog voljenog Rakela u finalu sezone 3. Epizoda 2 prikazuje nam flešbek Berlinovom venčau, a epizoda 3 donosi sukob sa Denverom i nekim misterioznim naslovom "Lekcija iz anatomije". U međuvremenu, Epizoda 4 se bavi Profesorom pod naslovom "Pasadoble", sledeća epizoda, "5 minuta ranije" prikazuje eksploziju, a 6 prikazuje Profesora koji trenira boks. Epizoda 7 se zove "Strike the tentr".

A poslednja epizoda, 8? Vidimo da je detektivka Alicia izgledala vrlo zadovoljno... sezona 4 nam donosi mnogo uzbuđenja!

U ekskluzivnom intervjuu za OprahMag.com u Madridu, Alba Flores - koja igra Najrobi - otkrila je da je sezona 4 "teška".

"Ako ćete gledati novu sezonu, držite maramice blizu vas", rekla je Alba. "Ova sezona je teška - teža nego što mislite da će biti na početku." A tvorac Aleks Pina dodao je: "Ovo je najšokantnije - ono što će izazvati najviše komešanja od četiri sezone koje smo uradili."

Uloge:

 • The Professor/Salvador "Salva" Martin (Álvaro Morte),
 • Tokio (Úrsula Corberó),
 • Denver (Jaime Lorente Lopez),
 • Nairobi (Alba Flores),
 • Helsinki (Darko Peric),
 • Raquel/Lisbon (Itziar Ituño),
 • Monica/Stockholm (Esther Acebo),
 • Bogotá (Hovik Keuchkerian),
 • Palermo (Rodrigo de la Serna),
 • Marsella (Luka Peros)
 • Inspector Alicia and Gandí (José Manuel Poga).
https://www.youtube.com/watch?v=-jtZB-CsE3s&feature=emb_title

Da li je sezona 4 poslednja sezona La Casa de Papel / Money Heist?

Nekoliko članova glumačke ekipe nedavno je objavilo fotografije na Instagramu nakon snimanja kadrova za sezonu 4. Iz njihovih natpisa čini se da nagoveštavaju da će sezona 4 biti poslednja sezona La Casa de Papel.

Acebo je napisao: "I posle haosa ... tišine. To je zvanično. Završio sam snimanje serije @lacasadepapel #lcdp ... Hvala celoj porodici na ovom neverovatnom putovanju."

Morte je takođe objavio sličnu zbogom poruku profesoru. "Poslednji dan snimanja # parte4 @lacasadepapel. Živeli!. Za nas, tim (najbolji @vancouvermedia_) i za sve koji nas posmatraju širom planete. Hvala svima ... Živeli! #Elprofesor", napisao je .

Nema zvanične potvrde o tome da li će sezona 4 biti poslednja. Neke glasine govore da je serija već spremna za sezone 5 i 6, ali to nije potvrđeno.

Šta bi mogla da donese peta sezona?

Još uvek nema potrvde da li će biti pete sezone. Zavisi od dosta faktora, ali u najvećoj meri od novca a kasnije i odluke glumaca koji igraju najvažnije uloge u seriji. Šta bi to moglo da se desi u petoj sezoni, ako do nje dođe?

Pljačka američke banke umesto španske? Novac nestaje sa svakog bankomata na evropskom kontinentu? Hipnotiziranje sveta izdanjem „Bella Ciao?“ Ne bismo stavili ni jednu od tih ideja mimo profesora.

Evo šta sigurno znamo: Sve dok profesor nastavi da sanja o planovima, radiće i mašta obožavalaca ove popularne serije.

Kada bi mogli da očekujemo petu sezonu?

Nažalost, to je teško predvideti takođe, imajući u vidu stanje u svetu. Većina serija je prestala sa produkcijom zbog pandemije koronavirusa, uključujući Španiju. U svakom slučaju, pratite naš portal, čim bude vesti oko nove sezone - mi smo tu da vas obavestimo.

By: TV Exposed