Nastavak Popularne Španske serije Vis a Vis: El Oasis

Španska TV serija Vis a Vis je postala veoma popularna. Prva sezona serije je emitovana 20. aprila 2015 godine. Serija je rađena u produkciji kompanija Globomedia, Antena 3 i Fox Spain. Fox Spain je 6. jula 2017. godine objavio da će serija zbog velike popularnosti dobiti i treću sezonu, koja je premijerno prikazana 23. aprila ...

Nastavak Popularne Španske serije Vis a Vis: El Oasis

Španska TV serija Vis a Vis je postala veoma popularna.

Prva sezona serije je emitovana 20. aprila 2015 godine. Serija je rađena u produkciji kompanija Globomedia, Antena 3 i Fox Spain.

Fox Spain je 6. jula 2017. godine objavio da će serija zbog velike popularnosti dobiti i treću sezonu, koja je premijerno prikazana 23. aprila 2018. Emitovanje četvrte sezone je počelo 3. decembra 2019. godine. Četvrta sezona je trebala da bude i poslednja sezona ove serije. Sve epizode do sada snimljene su u Španiji. Snimljeno je ukupno 40 epizoda.

Radnja serije prati lik Macarene Ferreiro (koju glumi Maggie Civantos) koja se zaljubljuje u svog šefa. Dolazi do velikog skandala, Macarena je optužena za poreske zločine i ubrzo završava u zatvoru Cruz del Sur. Zatim prolazi kroz zatvorski život koji postaje vrlo težak izazov. U seriji je na veoma realističan način prikazan život u ženskom zatvoru .

Uloge u seriji:

  • Maggie Civantos kao Macarena Ferreiro Molina
  • Najwa Nimri kao Zulema Zahir
  • Carlos Hipolito kao Leopoldo Ferreiro Lobo
  • Roberto Enriquez kao Fabio Martínez León
  • Cristina Plazas kao Miranda Aguirre Senén
  • Berta Vázquez kao Estefanía Kabila Silva "Rizos"
  • Alba Flores kao Saray Vargas de Jesús

Nedavno - 20.04.2020 je premijerno emitovana prva epizoda-spin-off (nastavak serije), nazvan Vis a vis: El oasis.

Nakon nekoliko godina pljački juvelirnica, banaka i kazina, dve glavne akterke Macarena i Zulema odlučuju da se razdvoje...

 

 

Preporuka: Serija koju zaista trebate gledati.

By: TV Exposed