Španska serija La embajada | Ambasada – radnja i glumci

La embajada | Ambasada je španska triler televizijska serija koju su kreirali Ramon Kampos i Gema R. Neira.

Španska serija La embajada | Ambasada – radnja i glumci

Foto Credits: IMDB

U centru radnje serije La embajada | Ambasada su političke intrige, odnosno španska korupcija koja se dešava u španskoj ambasadi na Tajlandu.

Radnja je smeštena u Ambasadu Španije u Bangkoku, a prati događaje koji se dešavaju u diplomatskoj misiji nakon dolaska novog ambasadora Luisa Salinasa (kog tumači Abel Folk) i njegove supruge Klaudije Cernude (Belen Rueda), koji će završiti zatvaranjem godinu dana kasnije po optužbama za pranje novca, proneveru i trgovinu uticajem, uključujući pravne probleme ambasadorove ćerke Ester (Ursula Corbero) sa posedovanjem droge. U radnji pratimo i ljubavne veze i zaplete.

Uloge

Uloge u španskoj seriji La embajada tumače Abel Folk kao Luis Salinas, ambassador, Belen Rueda kao Claudia Cernuda, supruga ambasadora, Raul Arevalo kao Eduardo Maranjon, ministar-savetnik, Ursula Korbero kao Ester Salinas Cernuda, Luisova i Klaudijina ćerka, Chino Darin kao Carlos Guillen, Esterin dečko.

Tu su i Maki Iglesias kao Roberto Maranon, Eduardov mlađi brat. Amaja Salamanka kao Fatima, Eduardova žena. Tristan Uloa kao Bernardo, konzul ambasade. Alicia Borrachero kao Olga, Bernardova žena.

Uloge u seriji La embajada | Ambasada tumače i Karlos Bardem kao Pako Kadenas, biznismen. David Verdaguer kao Romero, novinar. Melani Olivares kao Patriša, trgovački ataše u ambasadi. Megan Montaner kao Sara, sekretar u ambasadi. Pedro Alonso kao Vilar, menadžer za bezbednost ambasade. Ana Grasija kao Elena, kancelarka i drugi.

Projekat se sastoji od jedne sezone i 11 epizoda, a prikazan je 2016. godine.

Za produkciju ove serije je bila zadužena kompanija Bambu Producciones.

NOVO - Dogukan Gungor u još jednoj ulozi

By: TV Exposed