Španska serija El Silencio | Tišina – radnja i uloge

El Silencio | Tišina je španska psihološka triler serija koju je kreirao Aitor Gabilondo sa Aronom Piperom u glavnoj ulozi.

Španska serija El Silencio | Tišina – radnja i uloge

Foto Credits: IMDB

Priča serije El Silencio | Tišina je smeštena u Bilbau, a radnja serije se vrti oko Sergia Ciscara, koji je nedavno pušten iz zatvora. Sergio nije govorio od dana kada je ubio svoje roditelje. Šest godina kasnije, tinejdžerka može biti ključ za otkrivanje cele priče.

Sergio je šest godina proveo u zatvoru zbog ubistva oca i sada je pod tajnim nadzorom mlade psihijatrice Ane Dusuel i njenog tima. Ona ga voli potajno, a pomoć dobija i od Marte, devojke opsednute Sergiom.

On očajnički pokušava da pronađe svoju mlađu sestru, koja se jedina lepo ophodila prema njemu. Tokom serije, otkriveno je da je Sergio zapravo genije i da je njegova majka eksperimentisala na njemu bez očevog pristanka i znanja. Pred kraj saznajemo da je Sergio nestabilan i da se drogirao, kao i da je napao svoje roditelje. Policija je takođe uključena u sve, ali je korumpirana i pokušava da izbaci ovog mladića iz koloseka.

Uloge

Uloge u seriji El Silencio tumače Aron Piper kao Sergio Ciscar, Almudena Amor kao Ana Dussuel, Cristina Kovani kao Marta, Manu Rios kao Eneko, Aitor Luna kao Cabrera, Ramiro Blas kao Natanael, Aria Bedmar kao Greta, Mikel Losada kao Mike i drugi.

Zemlja porekla serije El Silencio | Tišina je Španija, a orginalni jezik je španski. Za sada je snimljena i emitovana jedna sezona a broj epizoda je šest. Još uvek nema informacija o eventualnoj drugoj sezoni.

 Za proizvodnju projekta je bila zadužena produkcijska kuća Alea Media.

Premijera projekta je bila 19. maja 2023. godine, od kada je dostupan na Netflix digitalnoj platformi.

NOVO - Sevval Sam oduševila na novoj dodeli nagrada!

By: TV Exposed