Buce Buse Kahraman dobila podršku od kolege iz serije Yali Capkini

Iz komentara na društvenim mrežama vidi se da bes koji se ispoljio na liku Pelin u TV seriji Yali Capkini koja se petkom uveče emituje na Star TV-u, ne jenjava.

Buce Buse Kahraman dobila podršku od kolege iz serije Yali Capkini

Foto Credits: DiziCentral

Uspešna ali i dalje veoma mlada glumica Buce Buse Kahraman, s druge strane, odlučno korača svojim putem i izlaže predstavu koja pokazuje ozbiljnost uloge, uprkos ovakvom okruženju koje je dostiglo nivo linča.

Buce Buse Kahraman meta je obožavatelja koji do ludila podržavaju likove Seyrana i Ferita. Iako je ovaj pokušaj linča oko lika Pelin na neko vreme zaustavljen na društvenim mrežama, još uvek postoji proces u kojem se glumica može suočiti sa negativnim komentarima.

Među imenima koja su podržala Buce Buse Kahraman u ovom trenutku, pridružio se i njen kolega iz serije Baran Bolukbasi.

Buce je draga osoba

Glumac, koji se kasnije pridružio priči u seriji Yali Capkini, počeo je da privlači pažnju likom po imenu Tarik.

Baran Bolukbasi, koji je na društvenim mrežama izrazio nelagodu zbog pokušaja linča prema njegovoj koleginici zbog lika Pelin, rekao je:

„Buce je veoma draga osoba. Njen lik ne mora biti sladak. Možda sam i ja sladak, ali lik koji igram nije sladak. Mislim da bi publika trebalo da bude u stanju da napravi razliku. Razmišljamo o njima odvojeno, tako da posebno gledamo lik i glumca.”.

NOVO - Berk Ali Catal o trećoj sezoni serije Kardeslerim

By: TV Exposed