Berk Ali Catal o trećoj sezoni serije Kardeslerim

Mladi glumac Berk Ali Catal privlači pažnju svojim likom Tolge u TV seriji Kardeslerim / Moja braća, koja traje već 3 sezone.

Berk Ali Catal o trećoj sezoni serije Kardeslerim

Foto Credits: Haberler

Lik Tolge bio je poznat kao loša osoba u prve dve sezone serije. Preobražaj u liku Tolge, koji uvek veruje da je oko njega zlo i gubi se zbog ovog zlog nagona, iznenadio je sve u trećoj sezoni.

Berk Ali Catal je rekao da je ova transformacija u liku Tolge, koju se desila u trećoj sezoni serije Kardeslerim, za njega bila veliko iznenađenje.

Drugačija sezona

Catal, koji je viđen sa Nilsu Yilmaz, koja je igrala lik Cemile, koja je prethodno napustila seriju, izjavio je da ga je treća sezona iznenadila sledećim rečima:

„Bila je to sasvim drugačija sezona za mene. Odjednom sam gledao kako se moj lik okreće za 180 stepeni. Gledao sam ga zajedno sa publikom. Nisam očekivao ovu promenu, iznenadila me je. Bilo je to kao povratak dobroti i junaštvu. Dete, čije preferencije ne uživaju uvek u nečemu i koje je nesrećno, počelo je da uviđa da se oko njega mogu dešavati dobre stvari. Tako se promenilo kada se promenila njegova perspektiva.".

Ističući da je ovom uspehu doprinela ne samo glumačka ekipa serije Kardeslerim / Moja braća, već i svi od reditelja koji rade u pozadini do celog tehničkog tima i pomoćnog tima, mladi glumac se zahvalio i fanovima na podršci.

NOVO - Kivanc Tatlitug i Serenay Sarikaya – praćenje koje je uzbudilo fanove

By: TV Exposed