Kivanc Tatlitug i Serenay Sarikaya – praćenje koje je uzbudilo fanove

Turska TV serija Aile / Porodica ostvaruje veoma dobre rezultate gledanosti. Veliku zaslugu za ovo imaju glavni glumci serije Kivanc Tatlitug i Serenay Sarikaya.

Kivanc Tatlitug i Serenay Sarikaya – praćenje koje je uzbudilo fanove

Foto Credits: DiziCentral

Serija Aile / Porodica od početka ima vernu publiku. Rejting je dobar, a utisci fanova su odlični. Glumačka ekipa je zaista na visokom nivou i sve ide kako treba.

Kako se približavamo finalu sezone ove turske serije, tako stižu i nove vesti. Nove vesti se odnose na dešavanja koja baš i nemaju veze sa serijom, tačnije sa njenom radnjom.

Turski mediji su u velikom broju preneli informaciju koja je uzbudila fanove – Kivanc Tatlitug je zapratio Serenay Sarikayu na društvenim mrežama, tačnije na Instagramu.

Neočekivano mnogo pažnje

Rekli bi, ništa neuobičajno, ali ovo je sve privuklo zaista neočekivano mnogo pažnje. Mnoge je i začudio moment, odnosno to što je tek sada Kivanc odlučio da zaprati svoju partnerku iz serije.

Ono što je mnogo važnije je da se Kivanc Tatlitug i Serenay Sarikaya odlično slažu na setu, da je njihova energija na visokom nivou i da serija Aile uspeva da održi interesovanje, odnosno odličnu gledanost.

Rejting svake nove epizode ovog projekta je na visokom nivou i nema dileme da je serija stvorila već vernu publiku, što svakako može da raduje sve koji rade na ovoj turskoj TV seriji.

View this post on Instagram

A post shared by Aile Dizi (@ailetvdizi)

NOVO - Promene u likovima nakon smrti Fuata u seriji Yali Capkini

By: TV Exposed