Hafsanur Sancaktutan je veoma ambiciozna

Hafsanur Sancaktutan, koja igrala glavnu žensku ulogu u TV seriji Kanal D Ya Cok Seversen / Ako voliš previše, postala je poznato ime poslednjih godina.

Hafsanur Sancaktutan je veoma ambiciozna

Foto Credits: Sozcu Gazetesi

U ovom slučaju je povećala svoju popularnost i samim tim učinila da se više pojavljuje u štampi i na društvenim mrežama.

Hafsanur Sancaktutan, koja je postala jedno od imena o kojima se najviše priča na društvenim mrežama, rekla je da nema ego.

Ova mlada i veoma talentovana glumica je iskreno izjavila da je htela da sebi stvori nekakav ego, ali nije mogla.

U trci sama sa sobom

Objašnjavajući da je ambiciozna u svom poslu, ali da se ni sa kim ne takmiči, glumica je rekla:

„To nije ambicija kao da ću je pobediti i biti ispred nekog, ali... Moj izazov sam ja sama sebi. Stalno sam u trci sa sobom da dam sve od sebe.”.

Preuzimanje glavne uloge u istoj seriji sa Keremom Bursinom učinilo je Hafsanur Sancaktutan još vidljivijom na društvenim mrežama.

Napominjući da nije previše zaokupljena optužbama ili nesporazumima o njoj, glumica je rekla: „Kažem, ko me poznaje poznaje i zna da se ja ne vezujem previše.”.

Napomenuvši da čovek može sve kada hoće, Sancaktutan je navela i da je ponosna na sebe jer razmišlja o poteškoćama koje je doživela na putu da postane glumica i kada nije imala nema novca.

NOVO - Kraj za seriju Uvey Anne, ni seriji Ya Cok Seversen se ne piše dobro!

By: TV Exposed